MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022

Η αμερικανική επίθεση στην ευρωπαϊκή οικονομία

Οι Ευρωπαίοι βιομήχανοι έχουν διαγνώσει πλήρως την θλιβερή γεωπολιτική θέση της Γηραιάς Ηπείρου και την δεινή εξέλιξη σε βάρος της. Καταρχάς η Ουάσιγκτον έχει εμπλέξει την Ευρώπη σε μία σύγκρουση μέσω αντιπροσώπων και στις περίφημες κυρώσεις, που τελικά καταστρέφουν την ευρωπαϊκή οικονομία. Ακολουθεί σειρά μέτρων του Λευκού Οίκου για την οικονομική υποστήριξη των αμερικανικών βιομηχανιών, συνολικού ύψους 369 δισ. $, τα οποία πρόκειται να επιδοτήσουν και ευρωπαϊκές επιχειρήσεις, εάν μεταφέρουν την παραγωγική δραστηριότητά τους στις ΗΠΑ.
 

Η 4η Τεχνολογική Επανάσταση , το Κοινωνικό "Matrix" και τα αμφίρροπα διλήμματα των Κοινωνιών

Ο   Δρ. Μάνος Δανέζης, Αστροφυσικός, Mέλος του Σώματος Ομότιμων Καθηγητών Του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, σε μια συζήτηση  που υπόσχεται δυνατές συγκινήσεις :

-4η Βιομηχανική / Τεχνολογική  Επανάσταση και Τεχνητή Νοημοσύνη

- Ο Ανθρώπινος Βιοϋπολογιστής αντιμέτωπος της Τεχνητής Νοημοσύνης ;

-O ρόλος και οι αρχές της Κβαντομηχανικής σε ένα κόσμο αβεβαιότητας και απροσδιοριστίας

Χάος… διαφθοράς στην ΕΕ! Μ΄ επιστολή τους 7 Ευρωβουλευτές ζητούν έρευνα για τη χρηματοδότηση 320.000.000 ευρώ που έλαβε το εργαστήριο…

…. Orgenesis Inc υπό τη διεύθυνση του συζύγου της Ursula Von Der Leyen από την Κομισιόν που προΐσταται η ίδια!!! Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ
 
Χάος… διαφθοράς στην ΕΕ! Μ΄ επιστολή τους 7 Ευρωβουλευτές ζητούν έρευνα για τη χρηματοδότηση 320.000.000 ευρώ που έλαβε το εργαστήριο Orgenesis Inc υπό τη διεύθυνση του συζύγου της Ursula Von Der Leyen από την Κομισιόν που προΐσταται η ίδια!!! Το ένα σκάνδαλο διαδέχεται το άλλο…Γιάννης κερνάει Γιάννης πίνει οικογενειοκρατία στα πρότυπα μαφίας…Πακτωλό εκατομμυρίων μοιράζεται η ελίτ και στους λαούς ξεδιάντροπα πετούν ψίχουλα….