MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΝ….. ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ, ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ…………….

Η «Χούντα» το 74 παραδίδει στον «Εθνάρχη» υγιές χρέος 330 εκατ. (υγιές διότι λόγω μεγάλης βιομηχανικής και… αγροτικής ανάπτυξης το χρέος αυτο-εξοφλείτο).

-Ο «Εθνάρχης» μετατρέπει το χρέος μετά από 7 χρόνια σε 8 ΔΙΣ (σημειώστε πετρελαϊκή κρίση του 1977).

Η Ουάσιγκτον θέτει σε κίνδυνο ολόκληρο τον κόσμο

του Λεωνίδα Αποσκίτη* 

Η Ουάσιγκτον θέτει σε κίνδυνο ολόκληρο τον κόσμο. Αν η Ρωσία πεισθεί ότι η Ουάσιγκτον προτίθεται να κλιμακώσει την κρίση στην Ουκρανία σε πόλεμο παρά να την επιλύσει, θα καθίσει να περιμένει, ή θα κτυπήσει πρώτη;

Οι Ευρωπαίοι πολιτικοί παραμένουν σιωπηλοί, την ώρα που η Ουάσιγκτον ωθεί την κρίση προς τον πόλεμο. 

Απαλλάσσουν από φόρους τους χρηματοδότες των κομμάτων!

Άλλη μια… ρύθμιση ντροπής από τους «εκπροσώπους» του λαού -Καπερνάρος: «αισθάνομαι αηδία και ντροπή που βρίσκομαι στον ίδιο χώρο με όσους έφεραν τη χώρα σε αυτό το χάλι» 

Την οργισμένη αντίδραση του ανεξάρτητου βουλευτή, Βασίλη Καπερνάρου, προκάλεσε η παρέμβαση της κυβέρνησης στο νομοσχέδιο για τα οικονομικά των κομμάτων και των πολιτικών, όπου μεταξύ άλλων, προβλέπεται… αφορολόγητο για όσους χρηματοδοτούν κόμματα και βουλευτές.