MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Σάββατο 13 Αυγούστου 2022

Εξέγερση των αγροτών στην Ευρώπη – Οργή για την ακρίβεια σε λιπάσματα και καύσιμα

Διαμαρτυρίες σε Ολλανδία, Ισπανία και άλλες χώρες της Ευρώπης

Αναγκασμένη να «πληρώσει» τα λάθη της πολιτικής της είναι η Ευρώπη, καθώς οι απαγορεύσεις που έβαλε στη Ρωσία της γύρισαν «μπούμερανγκ», αφού τους τελευταίους μήνες παρατηρείται μια ραγδαία αύξηση τιμών σε μια σειρά από προϊόντα, όπως τα λιπάσματα. 

Η τιμή του ρεύματος, της βενζίνης και λοιπών προϊόντων έχει φτάσει στα ύψη και όλο αυτό συμπαρασύρει και τα υπόλοιπα προϊόντα, καθώς για να παραχθούν χρειάζονται ενέργεια.
 
Στην Ευρώπη τους τελευταίες μήνες έχει ξεκινήσει μια πραγματική εξέγερση από τους αγρότες οι οποίοι διαμαρτύρονται για την ακρίβεια και κυρίως για τις τιμές στα λιπάσματα. 
 

Απομονωμένος εντός και εκτός Ελλάδας

Τούτη η μάχη δεν κερδίζεται από τον πρωθυπουργό


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιχειρεί αγωνιωδώς να ξεφύγει από το σκάνδαλο των υποκλοπών. Παλεύει με νύχια και με δόντια, νυχθημερόν, να προσπεράσει το παγόβουνο. Βγάζει διαγγέλματα, περνά Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου αυγουστιάτικα, ετοιμάζεται για τις μάχες όταν ανοίξει εσπευσμένα η Βουλή.

Τα φιλικά του ΜΜΕ υψώνουν, απροκάλυπτα πια, την ύστατη ασπίδα προστασίας εκτάκτου ανάγκης. Εξαφανίζουν τις αποκαλύψεις και παραποιούν. Τα τρολ πήραν τα λάπτοπ στις παραλίες και δουλεύουν υπερωρίες Δεκαπενταύγουστο. Ο μεγαλύτερος αγώνας που έχει να δώσει ο Μητσοτάκης από τη στιγμή που έγινε πρωθυπουργός είναι αυτός.

Η στημένη έρευνα του FBI στην οικεία του Trump για κατασκοπεία, αποτελεί πολιτική δίωξη ώστε να τον πλήξουν ενόψει… 2024

Στη λίστα περιλαμβάνονται επίσης πληροφορίες για τον «Πρόεδρο της Γαλλίας», σύμφωνα με τρισέλιδο έγγραφο ενημέρωσης

Η έρευνα του FBI, που αποτελεί πρωτοφανή εξέλιξη, σε μια από τις κατοικίες του Donald Trump του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ στο Mar-a-Lago... για κατασκοπεία… δεν είναι τίποτε άλλο από μια στημένη πολιτική δίωξη για να τον ενοχοποιήσουν.

Από τις προεδρικές εκλογές έχουν περάσει σχεδόν 2 χρόνια… και οι αρχές τώρα θυμήθηκαν… ότι υπάρχουν διαβαθμισμένα έγγραφα στα χέρια του πρώην αμερικανού Προέδρου;

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Great Reset προτείνει συστηματική λογοκρισία και με την χρήση τεχνητής νοημοσύνης

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Great Reset προτείνει συστηματική λογοκρισία ώστε κάθε τι που θεωρείται παραπληροφόρηση να μην μπορεί να αναρτηθεί στο διαδίκτυο

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, που προωθεί την μεγάλη ιδέα του Great Reset της μεγάλης επαναφοράς, ζητά τη συγχώνευση ανθρώπινης και τεχνητής νοημοσύνης για να λογοκρίνουν τη «ρητορική μίσους» και την «παραπληροφόρηση»
 
Ενώ το World Economy Forum (WEF) που προωθεί την μεγάλη επαναφορά και άλλες ιδέες που εγείρουν πολλά ερωτηματικά για την σκοπιμότητα τους… παρεμβαίνει ως μη θεσμικός φορέας στην ροή των διεθνών εξελίξεων… πραγματοποίησε μια ακόμη παρέμβαση που χρήζει μεγάλης προσοχής.