MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2021

S.Bhakdi: «Οι Έλληνες ηγέτες κάνουν αυτά που έκαναν οι Ναζί - Πολιτικοί και γιατροί πρέπει να πάνε φυλακή»

«Είναι πιθανόν αυτός ο εμβολιασμός να καταλήξει σε στειρότητα»


«Καταπέλτης» ήταν σε πρόσφατη συνέντευξη του ο διακεκριμένος ιολόγος και επιδημιολόγος, Δρ. Sucharit Bhakdi, καθώς στάθηκε κατά των Ελλήνων πολιτικών που επιβάλλουν έμμεσο υποχρεωτικό εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού στους πολίτες.


Μιλώντας για τα νέα μέτρα τα οποία μπαίνουν σε εφαρμογή από αύριο ο Bhakdi είπε: «Οι Έλληνες ηγέτες κάνουν το ίδιο που έκαναν στην ναζιστική Γερμανία πριν από κάποια χρόνια και εάν υποκύψετε έχετε χάσει την ελληνική σας ταυτότητα. Δεν έχω τίποτα να πω εκτός τ' ότι είμαι απογοητευμένος και τρομοκρατημένος από τις ελληνικές αρχές, θα έπρεπε να ντρέπονται».

Στον κόσμο του ο Μητσοτάκης! Καταργεί συμβατικά ΙΧ, ΤΑΞΙ και… καυστήρες πετρελαίου

Μεγαλόπνοα σχέδια εκτός της ελληνικής πραγματικότητας


Καμία επαφή με την πραγματικότητα δεν δείχνει να έχει ο πρωθυπουργός, ο οποίος φαντάζεται… πράσινα άλογα και διαμηνύει ότι θα φέρει μια νέα πραγματικότητα στην Ελλάδα, αναγκάζοντας τους πολίτες να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Κατά την διάρκεια του υπουργικού συμβουλίου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε μια «γεύση» για τα μέτρα που θα ανακοινώσει στο πλαίσιο της αντιμετώπισης της κλιματικής αλλαγής, τα οποία μάλιστα δεσμεύτηκε στους ισχυρούς του ΟΗΕ, ότι θα τα εφαρμόσει. 
 

Δ.Κούβελας: «Η αδιαφορία προμήθειας των φαρμάκων κόστισε χιλιάδες ζωές με κάθε τρόπο»

Η ανάρτηση του Δ.Κούβελα


Ο καθηγητής Κλινικής Φαρμακολογίας στο ΑΠΘ, Δημήτρης Κούβελας, σχολίασε με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την δυσάρεστη είδηση ότι η Eli Lilly απέσυρε τη θεραπεία μονοκλωνικών αντισωμάτων από την κυλιόμενη αξιολόγηση της ΕΕ.

Η ανάρτηση του Δ.Κούβελα


«Πέρυσι τέτοια εποχή ζητούσα εναγωνίως τη συνεννόηση της Ελληνικής Κυβέρνησης με τη Φαρμακοβιομηχανία για προμήθεια θεραπευτικών αντισωμάτων έναντι του COVID19, με τη διαδικασία της έκτακτης εισαγωγής.