MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τρίτη 28 Μαΐου 2024

Καθηγητής Γρίβας: «Ακόμη κι η δουλοπρεπής πολιτική έχει τα όριά της»

 
Ο Κωνσταντίνος Γρίβας, καθηγητής καθηγητής Γεωπολιτικής και Σύγχρονων Στρατιωτικών Τεχνολογιών, διευθυντής του Τομέα Θεωρίας και Ανάλυσης Πολέμου στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, που διδάσκει επίσης Γεωγραφία της Ασφάλειας στην ευρύτερη Μέση Ανατολή στο Τμήμα Τουρκικών και Σύγχρονων Ασιατικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών, σε μια διεξοδική συζήτηση στον 98.4 για τα εθνικά θέματα με επίκεντρο την ολοκληρωτική πλέον, όπως την αποκαλεί, αναθεωρητική ατζέντα της Τουρκίας, που πλέον ακόμη και στα μαθήματα των σχολείων της, μέσω του Υπουργείου Παιδείας, θέτει ως κόκκινη γραμμή της εθνικής της ανεξαρτησίας τη "Γαλάζια Πατρίδα", δηλαδή την εξαφάνιση του μισού τουλάχιστον Αιγαίου και των ελληνικών νησιών που βρίσκονται εντός του.
 

Το έγγραφο που αποκαλύπτει την ασυδοσία του «ελέω Θεού ηγεμόνος» Μητσοτάκη

Κινητοποίησε υγειονομικές υπηρεσίες και τον ΕΦΕΤ για να δοκιμάσουν τα ποτά και τα φαγητά που θα έτρωγε ο ίδιος!
 
Η συγκεκριμένη αποκάλυψη είναι απολύτως τεκμηριωμένη και δεν επιδέχεται αμφισβήτηση. Είναι ένα ντοκουμέντο που εκτός από οργή, προκαλεί τεράστια ερωτηματικά για τον άνθρωπο ο οποίος δυστυχώς κρατάει στα χέρια του τις τύχες της Ελλάδας και των Ελλήνων.
 
Το συγκεκριμένο έγγραφο εστάλη από το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, πριν την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στα Ιωάννινα. Εάν δεν το είχε αναρτήσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook η Όλγα Γεροβασίλη, η οποία έχει διατελέσει υπουργός προστασίας του πολίτη, δεν υπήρχε περίπτωση να πιστέψουμε την γνησιότητα του.