MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τρίτη 3 Μαΐου 2022

Πλήρης κατάλογος των Τραπεζών που ανήκουν/ελέγχονται από την οικογένεια Rothschild

Μετάφραση: Απολλόδωρος


22 Ιουνίου 2015, REPUBLICBROADCASTING, Διαβάστε το εδώ

____________
Ποια είναι η σημασία της ύπαρξης μιας κεντρικής τράπεζας σε μια χώρα και γιατί πρέπει να ανησυχείτε εσείς, η οικογένειά σας και οι συνάδελφοί σας;

Οι κεντρικές τράπεζες είναι παράνομα δημιουργημένες ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ τράπεζες που ανήκουν στην τραπεζική οικογένεια Rothschild. Η οικογένεια υπάρχει εδώ και περισσότερα από 230 χρόνια και έχει εισχωρήσει γλιστρώντας σε κάθε χώρα του πλανήτη, έχει απειλήσει κάθε παγκόσμιο ηγέτη και τις κυβερνήσεις και τα υπουργικά τους γραφεία με φυσικό και οικονομικό θάνατο και καταστροφή και στη συνέχεια έχει τοποθετήσει τους δικούς της ανθρώπους σε αυτές τις κεντρικές τράπεζες για να ελέγχουν και να διαχειρίζονται το πορτοφόλι κάθε χώρας. Ακόμη χειρότερα, οι Rothschild ελέγχουν επίσης τις μηχανορραφίες κάθε κυβέρνησης σε μακροσκοπικό επίπεδο, χωρίς να ασχολούνται με τις καθημερινές αντιξοότητες της ατομικής μας προσωπικής ζωής. Εκτός από την περίπτωση που ξεφεύγουμε πολύ από τα όρια.

Διεθνής διασυρμός για την Ελευθερία του Τύπου στην Ελλάδα – Ντροπή για το άρθρο του ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ποιο άλλο κρατικό πρακτορείο εκτός από αυτό της... Βορείου Κορέας «απέκρυψε» την είδηση


Στον πάτο της λίστας των με τον δείκτη ελευθερίας του Τύπου σε 180 χώρες έστειλε τη χώρα μας η κυβέρνηση Μητσοτάκη, με πρακτικές όπως η χειραγώγηση των ΜΜΕ και η προσπάθεια φίμωσης των δημοσιογράφων που ερευνούν σκάνδαλα.

Σύμφωνα με το World Press Freedom Index, για το 2022, το οποίο δημοσίευσαν οι Δημοσιογράφοι Χωρίς Σύνορα, η Ελλάδα βρίσκεται στην 108η θέση, ενώ το 2021 βρισκόταν την 70η. Οι χρηματοδοτήσεις των φιλοκυβερνητικών ΜΜΕ κατά την διάρκεια της πανδημίας, οι ποινικές διώξεις σε δημοσιογράφους (Γιάννα Παπαδάκου και Κώστας Βαξεβάνης) που ερεύνησαν σκάνδαλα όπως η Novartis, στα οποία εμπλέκονταν υπουργοί, αλλά και η δολοφονία Καραϊβάζ η οποία παραμένει ανεξιχνίαστη, συγκαταλέγονται στους παράγοντες που έριξαν τη χώρα μας πιο κάτω από την Ουγγαρία, τη Μογγολία, τη Βουλγαρία, τη Μπουτσουάνα, την Αλβανία και άλλες.

Τσόμσκι: Ο μόνος δυτικός πολιτικός που πιέζει για διπλωματική λύση στην Ουκρανία, είναι ο… Τραμπ!

Πες το ψέματα…


Αν και παραμένει «επικίνδυνος», ο Ντόναλντ Τραμπ αποτελεί τη μοναδική «φωνή λογικής» στον δυτικό κόσμο, όσον αφορά την τρέχουσα κατάσταση στην Ουκρανία, καθότι επιθυμεί να βρεθεί άμεσα μια διπλωματική λύση.

Αυτό υποστηρίζει ο 93χρονος Αμερικανός διανοητής, Νόαμ Τσόμσκι, ο οποίος, σε νέα συνέντευξή του, δηλώνει ότι «ευτυχώς» υπάρχει και «ένας δυτικός πολιτευτής» που πιέζει για μια διπλωματική λύση στον πόλεμο στην Ουκρανία, αντί να ψάχνει τρόπους να τον τροφοδοτήσει και να τον παρατείνει. «Το όνομά του είναι Ντόναλντ Τζέι Τραμπ», λέει ο Τσόμσκι.

Κι όμως, ο κορυφαίος διανοητής δεν άλλαξε ξαφνικά στρατόπεδο. Ο Τσόμσκι ξεκαθαριζειι ότι θεωρεί τον Τραμπ ως μια επικίνδυνη προσωπικότητα, ωστόσο είναι «ο μόνος πολιτικός στη Δύση που το είπε και είναι η σωστή διέξοδος». «Ας πούμε την αλήθεια», συμπληρώνει ο Τσόμσκι.

Καλεντερίδης Σ.: Ο ρωσικός πύραυλος "SARMAT" μπορεί να εξαλείψει ολόκληρη τη ...

Ο κ. Σάββας Καλεντερίδης, γεωπολιτικός αναλυτής μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό Alpha, για τους τρεις πυλώνες του σκηνικού του Γ' Παγκοσμίου Πολέμου (02-05-2022 / alpha989.gr).


Όπως είπε ο κ. Καλεντερίδης υπάρχουν τρεις πυλώνες σκηνικού του Γ' Παγκοσμίου Πολέμου. Ο πρώτος είναι η δοκιμή του διηπειρωτικού πυραύλου SARMAT με πάνω από 10.000 χλμ βεληνεκές. Ο δεύτερος είναι ένα μήνυμα από τη Ρωσία, ότι εάν κινηθείτε εναντίον μας, σε σημείο που να κινδυνεύει η ενότητα της Ρωσίας, θα κάνω χρήση αυτού του όπλου. Και ο τρίτος πυλώνας είναι η δήλωση του εκπροσώπου του κινεζικού Υπουργείου Εξωτερικών, ο οποίος είπε ότι οι ΗΠΑ χρησιμοποιούν τη δημοκρατία και τα ανθρώπινα δικαιώματα για να αποσταθεροποιήσουν τον κόσμο.