MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τετάρτη 14 Ιουλίου 2021

Το να παραδίνεις τη νομισματική πολιτική εκτός χώρας, είναι σα να αφήνεις την άμυνά της στην Τουρκία

Alexas_Fotos / pixabay
Τό να παραδίδει μια χώρα τη νομισματική και δημοσιονομικής της πολιτική σε κέντρα εκτός της χώρας, είναι σαν να παραδίδει την Εθνική της Άμυνα σε ξενη χώρα, είναι σαν να έχουμε παραδώσει εμείς την άμυνα μας στην Τουρκία. 
 
Σπύρος Στάλιας
οικονομολόγος

Ακούγεται 'ε, όχι κι' έτσι'. Κι ομως έτσι είναι. Μπορεί η κάθε Κυβέρνηση να κάνει κάτι σε οποιοδήποτε θέμα της ζωής μας, χωρίς να ρωτήσει τους πιστωτές μας, χωρίς να ρωτήσει τις Βρυξέλλες χωρίς να ρωτήσει την ΕΚΤ; Φυσικά τίποτα!

Είναι τόσος μεγάλος ο φόβος που έχει καλλιεργηθεί που αυτό που σε καταστρέφει, το ευρώ, να το θεωρείς σωτηρία. Κάτι σαν τα ναρκωτικά.

Το 1942 οι ναζί απαγόρευαν στους Εβραίους τη πρόσβαση σε εστιατόρια, καφέ, συναυλίες, αθλητικές εκδηλώσεις κ.α Οποιαδήποτε ομοιότητα με …

… πρόσωπα και σημερινές καταστάσεις είναι συμπτωματική!!!!!


Μέτρα εφαρμογής της 9ης Διαταγής των αρχών Κατοχής στο θέμα των Εβραίων.

Σύμφωνα με την α’ παράγραφο της 9ης διαταγής της 8ης Ιουλίου 1942 υπαγορεύοντας μέτρα έναντι των Εβραίων, απαγορεύεται στους Εβραίους να συχνάζουν σε όλες τις δημόσιες εγκαταστάσεις και να παρευρίσκονται στις κάτωθι δημόσιες εκδηλώσεις:
 

Γ. Τράγκας : Χρειαζόμαστε μια ειρηνική επανάσταση ανυπακοής για την Ελευθερία

Ο Πρόεδρος του Κινήματος των Ελευθέρων Ανθρώπων, δημοσιογράφος και εκδότης στο παρελθόν εφημερίδων και περιοδικών, Γιώργος Τράγκας, μιλώντας σήμερα στον 98.4 , κάλεσε σε μια «ειρηνική επανάσταση ανυπακοής για την Ελευθερία» , όπως αποκάλεσε και την κίνηση του. 
 
Επιτέθηκε με σφοδρότητα στον Πρωθυπουργό , μιλώντας για εμπέδωση καθεστωτικών λογικών , όπως τις χαρακτήρισε, με παραβίαση συνταγματικών ελευθεριών και ατομικών δικαιωμάτων , όπως υποστήριξε, σε όλα τα επίπεδα από την διαχείριση της πανδημίας και τους εμβολιασμούς, την οικονομία, την ελευθεροτυπία, την πολιτική έκφραση και το επίπεδο ζωής της πλειονότητας των πολιτών. 
 

«Χαστούκι» της Διεθνούς Αμνηστίας: Οι ελληνικές Αρχές χρησιμοποιούν την πανδημία για να καταπατούν το δικαίωμα στη διαμαρτυρία

Οι κυβερνήσεις δεν έχουν λευκή επιταγή για να περιορίζουν τα ανθρώπινα δικαιώματα, ακόμη και κατά τη διάρκεια πανδημίας, λέει η Διεθνής Αμνηστία.


Με το πρόσχημα του κορωνοϊού, οι ελληνικές αρχές προχώρησαν σε αυθαίρετες συλλήψεις, απαγορεύσεις, αδικαιολόγητα πρόστιμα και παράνομη χρήση βίας για τον περιορισμό της ειρηνικής διαμαρτυρίας, σύμφωνα με νέα έρευνα-κόλαφο της Διεθνούς Αμνηστίας για την Ελλάδα.

«Αυτά τα ανησυχητικά παραδείγματα κρατικής υπέρβασης έλαβαν χώρα σε μια εποχή που οι άνθρωποι επιθυμούσαν να εκφράσουν τις ανησυχίες τους για σημαντικά θέματα όπως η παράνομη χρήση βίας από την αστυνομία, η έμφυλη βία και τα σημαντικά προβλήματα στο σύστημα δημόσιας υγείας της Ελλάδας – που πλήττονται από πολλά χρόνια πολιτικών λιτότητας – τη στιγμή της πανδημίας», αναφέρει η Διεθνής Αμνηστία.

GEWKWN : ΤΟ ‘’ΑΠΛΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ’’ δεν έγινε δεκτό στην Δίκη της Νυρεμβέργης

GEWKWN


Γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό στην Δίκη της Νυρεμβέργης δικάστηκαν για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, και αυτό είναι ένα μήνυμα προειδοποίησης προς όλους τους γιατρούς, τους επιστήμονες και τους επιδημιολόγους που εμβολιάζουν η και αναγκάζουν τους ανθρώπους να εμβολιαστούν με ένα πειραματικό εμβόλιο με θανατηφόρες παρενέργειες, χρησιμοποιώντας τον φόβο του θανάτου, τον εξαναγκασμό και τις απειλές

Δισεκατομμύρια ευρώ και δολάρια έχουν καταβληθεί σε Γιατρούς σε ιδρύματα σε ΜΜΕ και σε Κυβερνήσεις , και αυτός είναι ο λόγος που δεν ενδιαφέρονται για επιστημονικά γεγονότα ή έρευνα.

Στην Δίκη της Νυρεμβέργης εναντίον των γιατρών μετά τον Β ‘Παγκόσμιο Πόλεμο, αποκαλύφθηκαν πολλές φρικαλεότητες που σχετίζονται με πειράματα που πραγματοποίησαν Γερμανοί Γιατροί μεταξύ των οποίων και η έκθεση σε επικίνδυνα χημικά και βιολογικούς παράγοντες.

Πρωθυπουργός που διχάζει τον λαό

( John.k - Θα πρέπει τώρα η κυρία Μέρκελ και οι Άγγλοι να μας στείλουν τον επόμενο κυβερνήτη, που με «δημοκρατικές» διαδικασίες πάντα, θα του δώσει την νομιμοποίηση ο λαός. )
 
Η απόπειρα δαιμονοποίησης μερίδας των πολιτών δεν έχει αποδώσει ποτέ σε κυβέρνηση που την αποπειράθηκε.


Στην αλφάβητο της άσκησης κυβερνητικής πολιτικής το πρώτο ψηφίο είναι η ανάγκη για εθνική ενότητα και κοινωνική γαλήνη.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν ένιωσε την ανάγκη να μάθει τους βασικούς πολιτικούς κανόνες, επειδή κληρονόμησε επίθετο μαζί με εκλογικό ακροατήριο, πλούτη και εξουσία. Γι’ αυτό διχάζει και δεν σταματά να επιτίθεται σε μια σημαντική μερίδα του ελληνικού λαού, καθιστώντας την αποδιοπομπαίο τράγο και… ένοχο για όλα τα δεινά του τόπου.

Οι ΚΥΑ αυτοακυρώνονται – Το νομικό πλαίσιο

Όλα τα επιβαλλόμενα μέτρα είναι ΑΚΥΡΑ σύμφωνα και με τα ίδια και με το υπάρχον νομικό πλαίσιο. Το μόνο που χρειάζεται είναι να τα αγνοήσουμε και να μη φοβηθούμε τις ψευτοαπειλές.