MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ο κ.Μητσοτάκης δίνει συμβουλές για την ευρωπαϊκή αμυντική βιομηχανία έχοντας διαλύσει την ελληνική!!!

Αν δεν το μετέδιδε το κρατικό Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων θα νομίζαμε ότι πρόκειται για κάποιο ρεπορτάζ που στόχο θα είχε να ειρωνευθεί τον πρωθυπουργό. Ο κ.Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στην εναρκτήρια ανοιχτή συζήτηση της 60ης Διάσκεψης Ασφάλειας του Μονάχου με τίτλο «Currency for Change: World Politics on a Budget». Ο πρωθυπουργός ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι χρειάζεται “ένας σαφής εξορθολογισμός της ευρωπαϊκής αμυντικής βιομηχανίας, η οποία σήμερα είναι απίστευτα κατακερματισμένη”.
 
Ο πρωθυπουργός που έχει δαπανήσει  απίστευτα δις σε εξοπλισούς χωρίς να έχει διαπραγματευθεί σοβαρά για την ελληνική αμυντική βιομηχανία, εκφράζει τον …προβληματισμό του για τον κατακερματισμό της ευρωπαϊκής αμυντικής βιομηχανίας! Αν καταλαβαίνουμε καλά απ΄ όσα λέει το πρόβλημα είναι πως όταν θέλει να παραγγείλει κάποιο οπλικό σύστημα για την χώρα του έρχονται πολλές προτάσεις!!! Είναι γνωστή η απέχθεια της κυβέρνησης Μητσοτάκης για οποιαδήποτε διαδικασία επιλογής μέσω διαγωνισμού. Απ΄ ευθείας ανάθεση μόνο…
 

«Είναι ο Πούτιν, ανόητε»

Στο μέλλον, ο κ. υπουργός Μετανάστευσης και καθηγητής Διεθνών Σχέσεων ίσως δώσει και διάλεξη με θέμα τη γεωπολιτική σημασία των ομοφυλοφίλων. Γιατί όχι;
 
Περασμένα μεσάνυχτα το βράδυ της Τετάρτης ανήλθε στο βήμα του Κοινοβουλίου ο βoυλευτής Αιτωλοακαρνανίας της Ν.Δ., ιατρός χειρουργός στο επάγγελμα, Μάριος Σαλμάς. Θέλησε να αιτιολογήσει την αρνητική ψήφο του στο νομοσχέδιο για τον γάμο των ομοφύλων. Grosso modo είπε τα εξής:
 

Ο Κ.Μητσοτάκης δείχνει τον Β.Πούτιν ως «δολοφόνο» του Ναβάλνι και χαρακτηρίζει την ρωσική κυβέρνησή ως «βάναυσο, αυταρχικό καθεστώς»

Σε πρωτοφανή κρίση οδηγεί τις ελληνορωσικές σχέσεις για να εξυπηρετήσει την προσωπική του ατζέντα
 
Σε πρωτοφανή κρίση οδηγεί τις ελληνορωσικές σχέσεις ο πρωιθυπουργός Κ.Μητσοτάκης, εξυπηρετώντας καθαρά την δική του προσωπική ατζέντα στην ΕΕ για την οποία πολύ θα ήθελε να «δραπετεύσει» πριν «του κάνει χαλάστρα» η απόφαση του Ευρωκοινοβουλίου.
 
Κάντοντας τον «λαγό» των ακραίων κύκλων των Βρυξελλών, ξεστόμισε  λέξεις που κανείς δεν έχει τολμήσει να διατυπώσει κατά του Β.Πούτιν με αφορμή το καρδιακό επεισόδιο και τον θάνατο του Αλεξέι Ναβάλνι, 0 οποίος κρατείτο σε ρωσικές φυλακές
 

Ποιοι ψήφισαν το ν/σ που θα επιτρέπει να παραδίδονται ανήλικα παιδιά σε ΛΟΑΤΚΙ+ «παντρεμένους»

«Ο στόχος επετεύχθη» είπε ο Κ.Μητσοτάκης!
 
Αυτοί είναι οι 176 που υπερψήφισαν το ν/σ που θα επιτρέπει να παραδίδονται ανήλικα παιδιά σε ΛΟΑΤΚΙ+ «παντρεμένους».
 
«Ο στόχος επετεύχθη» δήλωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αμέσως μετά από τη λήξη της συνεδρίασης!
 
Δεν παρέλειψε να δηλώσει «περήφανος» για την υπερψήφιση του ν/σ.