MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Η κυβέρνηση πήρε 159 ψήφους στη Βουλή αλλά καμία εμπιστοσύνη από την κοινωνία

Τρίτη ημέρα της συζήτησης στην Ολομέλεια της Βουλής της πρότασης δυσπιστίας στην κυβέρνηση που κατέθεσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης, με αφορμή το δημοσίευμα του "Βήματος της Κυριακής" για αλλοίωση των διαλόγων του σταθμάρχη της Λάρισας με τους μηχανοδηγούς το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου 2023, όταν και συνέβη η πολύνεκρη σύγκρουση αμαξοστοιχιών στα Τέμπη, Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024. Την πρόταση δυσπιστίας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής στηρίζουν ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, ΚΚΕ, Νέα Αριστερά, Ελληνική Λύση και Πλεύση Ελευθερίας. (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI) 

«Ράλι» ανατιμήσεων στα σούπερ μάρκετ με μισθούς πείνας!

Ανοδικά κινήθηκαν και τον Φεβρουάριο οι τιμές πολλών προϊόντων, με την ακρίβεια να εξακολουθεί να σαρώνει τους οικογενειακούς προϋπολογισμούς 

Ανοδικά κινήθηκαν και τον Φεβρουάριο οι τιμές πολλών προϊόντων στα ράφια των σούπερ μάρκετ. Ναι μεν ο ρυθμός αύξησης ήταν ελαφρώς χαμηλότερος σε σχέση με τον Ιανουάριο, η ουσία όμως είναι ότι η ακρίβεια εξακολουθεί να σαρώνει τους οικογενειακούς προϋπολογισμούς, επιβαρύνοντας το καλάθι του νοικοκυριού.