MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019

Υφυπουργός Οικονομικών: Εκατομμύρια ευρώ πλήρωσαν οι Έλληνες για την περίθαλψη των «μεταναστών»

Της Ναντίν Χαρδαλιά (ΣΚΑΙ)

Κανένας ΟΗΕ η Ε.Ε. δεν πλήρωσε για τους λαθρομετανάστες όπως μας έλεγαν! Εκατομμύρια ευρώ από τις τσέπες των φτωχών Ελλήνων, για λαθρομετανάστες.. Κυνική ομολογία από τους πολιτικούς. Και τις δεκάδες χιλιάδες μερίδες που μαγειρεύει καθημερινά ο στρατός ποιος τις πληρώνει; Και τις μετακινήσεις με πλοία του πολεμικού ναυτικού ποιος τα πληρώνει για να μετακομίσει η Αφρική και η Ασία στην ενδοχώρα; Όλα από τις τσέπες των Ελλήνων! Οι Έλληνες δεν έχουν να βάλουν πετρέλαιο και κρυώνουν αλλά ποια ΜΚΟ θα νοιαστεί για αυτούς;

Μέθοδοι προπαγάνδας και υπονόμευσης

Ο Yuri Bezmenov (alias Tomas Schuman), ένας πρώην σοβιετικός υπονομευτής της KGB, εξηγεί λεπτομερώς τις τεχνικές που χρησιμοποιεί η KGB για να υπονομεύσει και να καταλάβει στρατιωτικά χώρες – στόχους σε μια διάλεξη του στο Los Angeles το 1983.

Yuri Bezmenov ήταν προπαγανδιστής της KGB στον οποίο ανατέθηκε αποστολή στην Ινδία, η οποία παραδόθηκε στους δυτικούς το 1970. 

Ερρίκος Ντυνάν, σκάνδαλο;

Στην επίκαιρη ερώτηση του κ. Πολάκη (102/15.10.19) ο κ. Κοντοζαμάνης ανέφερε ότι οι ιδιώτες ενδιαφερόμενοι είχαν αποχωρήσει μετά από πιέσεις της κυβέρνησης – ενώ το δάνειο θα αποπληρωνόταν από το Δημόσιο. Η αποπληρωμή θα γινόταν ουσιαστικά από την απελευθέρωση του καταβαλλόμενου rebate & clawback (ενδεικτικά αυτό ανέρχονταν σε 6,6 εκ. € το 2018 και 7,5 εκ. € το 2017) – δηλαδή της υπέρβασης από το Νοσοκομείο της προβλεπόμενης ιατρικής δαπάνης από ιδιώτες ιατρικούς φορείς, δεδομένου ότι πλέον θα ήταν δημόσιο. Με αυτή την κρατικοποίηση του νοσοκομείου, θα πραγματοποιούνταν η σχεδόν εξολοκλήρου κάλυψη του κόστους αγοράς του από την Τράπεζα Πειραιώς – έτσι ώστε να μην υπάρχει αρνητικό αντίκτυπο στα κεφάλαια της, αλλά και η ανάληψη των δανείων του προς την Τράπεζα.