MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021

ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ : ΣΤΟΠ ΣΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ !!!

Οι νεκροθάφτες είναι οι αυτόπτες μάρτυρες για το τι συμβαίνει με τους χιλιάδες θανάτους της ξαφνικιτιδας !!!


Εμπιστευτείτε την συστημική κλίκα .... και μην ακούτε αυτούς που θάβουν τους εμβολιασμένους!!!! 
 

Συνέντευξη του Iconoclast one on one με τη Melissa Ciummei

Η Melissa Ciummei, είναι μια χρηματοοικονομική επενδυτής από τη Βόρεια Ιρλανδία, και  έχει σοβαρές ανησυχίες ότι, τα διαβατήρια για το εμβόλιο θα χρησιμοποιούνται περισσότερο σαν διαβατήρια δεδομένων για τον έλεγχο της συμμετοχής ενός πολίτη στην κοινωνία.

Πιστεύει ότι αυτό το σύστημα διαβατηρίων κατασκευάστηκε για να βοηθήσει στην πραγματοποίηση μιας οικονομικής επαναφοράς, αντικαθιστώντας το αποτυχημένο σύστημα των νομισμάτων fiat. ( Δολάριο , Ευρώ )

Επειδή τα διαβατήρια είναι τόσο κρίσιμα για την επιτυχή της εφαρμογής αυτού του νέου χρηματοπιστωτικού συστήματος, ο υποχρεωτικός εμβολιασμός όλων των πολιτών, μικρών και μεγάλων, είναι επιτακτική ανάγκη για την επιτυχία του σχεδίου.

Αδαλής Γιώργος: Το 2007 είχα προειδοποιήσει ότι το 2010 πτωχεύει η Ελλάδα

Ο οικονομέτρης Γιώργος Αδαλής στη ραδιοφωνική εκπομπή "Ο Εξαρχείων" (09-12-2021). 
 
Ο Γιώργος Αδαλής έχει Πτυχίο Οικονομετρίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης από το Πανεπιστήμιο Πατρών. Σπούδασε Πληροφορική και Προγραμματισμό. Εργάζεται ως Μηχανικός Η/Υ, μηχανικός δικτύων και μηχανικός λογισμικού στον ιδιωτικό τομέα και ως οικονομολόγος και προγραμματιστής έχει αναπτύξει και εγκαταστήσει δικές του εφαρμογές σε χρηματιστηριακές, ναυτιλιακές και τηλεπικοινωνιακές εταιρίες. Επίσης ασχολείται στον ιδιωτικό τομέα με την ανάπτυξη οικονομετρικών και στατιστικών μοντέλων για λογαριασμό μεγάλων ιδιωτικών εταιριών.
 

Το αντισυνταγματικό πρόστιμο των 100 ευρώ, οι πονοκέφαλοι για την ΑΑΔΕ και ο κίνδυνος για το Δημόσιο

torstensimon / pixabay
Αντισυνταγματικό είναι το πρόστιμο των 100 ευρώ ανά μήνα, το περίφημο «αντίτιμο υγείας», που θα βαρύνει από τις 17 Ιανουαρίου 2022 τους μη εμβολιασμένους άνω των 60 ετών. Και παρά το γεγονός ότι η κυβέρνηση το γνωρίζει, δρομολογεί ένα μέτρο που θα επιβαρύνει τη λειτουργία της φορολογικής διοίκησης και κυρίως τις εργασίες των διοικητικών δικαστηρίων και εν τέλει του Συμβουλίου της Επικρατείας που θα κατακλειστούν από χιλιάδες προσφυγές.

Γιατί είναι αντισυνταγματικό;
Το Σύνταγμά στο άρθρο 4 παρ.1 ορίζει ρητά ότι «όλοι οι Έλληνες είναι ίσοι ενώπιον του νόμου». Η αρχή αυτή αποτελεί κανόνα δικαίου που διασφαλίζει σειρά ατομικών δικαιωμάτων. Η δε καθολική της ισχύ καθίσταται προφανής με τις ειδικότερες μορφές που προσλαμβάνει σε όλες τις σφαίρες του δικαίου.

«Δόκτορ Μητσοτάκης»: Όχι μόνο ο Κυριάκος, αλλά η κυβέρνηση στο σύνολό της λειτουργεί ως… λοιμωξιολόγος!

Οι υπουργοί πιάνουν στασίδι κάθε μέρα στα τηλεοπτικά παράθυρα και βγάζουν ιατρικά πορίσματα και γνωματεύσεις


Είναι πλέον κοινό μυστικό ότι η Επιτροπή λοιμωξιολόγων δεν εισηγείται ούτε αποφασίζει τα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας.
 
• Από τον Πάνο Σώκο

Εδώ και πολύ καιρό απλώς επικυρώνει τις αποφάσεις που η κυβέρνηση παίρνει, καθώς τα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας λαμβάνονται με κριτήρια τις επιπτώσεις στην οικονομία της χώρας και στη δημοφιλία της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού, και όχι με κριτήρια επιστημονικά και υγειονομικά.

Δήλωση Γιώργου Κασιμάτη για την αναγγελία επιβολής προστίμου στους ανεμβολίαστους ηλικιωμένους.

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ :
Ας δούμε τι μας λέει ο συνταγματολόγος , νομικός . πολιτειολόγος και πανεπιστημιακός, καθηγητής του Συνταγματικό Δικαίου κ.Κασιμάτης για την αναγγελία επιβολής προστίμου στους ανεμβολίαστους ηλικιωμένους.


Δήλωση Γιώργου Κασιμάτη

Μετά από συνεχείς ερωτήσεις πολιτών σχετικά με τη νομιμότητα της κυβερνητικής αναγγελίας για ειδική υποχρέωση των άνω των εξήντα ετών ανεμβολιάστων να υποβληθούν σε εμβολιασμό με απειλή προστίμου εκατό ευρώ το μήνα, με βάση την επιστημονική και κο ωνική μου ευθύνη παρέχω την ακόλουθη απάντηση: