MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Κυριακή 23 Μαΐου 2021

Γάλλος Νομπελίστας: «Τα εμβόλια δημιουργούν τις μεταλλάξεις του Covid-19»! - «Mεγάλο σφάλμα οι μαζικοί εμβολιασμοί»!

Ο Luc Montagnier είναι βραβευμένος με Νόμπελ, καθώς είχε συν-ανακάλυψε τον ιό HIV


Ο νομπελίστας Γάλλος καθηγητής Luc Montagnier επιβεβαιώνει αυτό που και άλλοι επιστήμονες έχουν υποστηρίξει αναφορικά με τις συνεχείς μεταλλάξεις του Covid-19: Ότι τα εμβόλια είναι αυτά που δημιουργούν τις μεταλλάξεις του ιού, ως αντίδραση του ίδιου του ιού στην προσπάθεια να τον εξαφανίσουν!

Δηλαδή, ότι ο Covid-19 έχει δικό του σύστημα «επιβίωσης» και «αυτοπροστασίας»!

Η σύγχρονη νομισματική θεωρία και το καρτέλ

Είναι φανερό πως οι μεγάλες αμερικανικές τράπεζες, στις οποίες ανήκει η Fed που ουσιαστικά ελέγχει όλες τις υπόλοιπες κεντρικές, δεν πρόκειται ποτέ να επιτρέψουν ένα σύστημα, όπως αυτό του Καναδά – χρησιμοποιώντας κάθε θεμιτό και αθέμιτο τρόπο για να το αποτρέψουν, ενώ δεν θα δίσταζαν να προκαλέσουν ακόμη και υπερπληθωρισμό για να το αποφύγουν, όπως έχει συμβεί στο παρελθόν. Όσον αφορά την Ευρωζώνη, οι χώρες που την συναποτελούν είναι δεμένες χειροπόδαρα από την ΕΚΤ, οπότε από τη Fed – ενώ σε πολλά από τα υπόλοιπα κράτη οι κεντρικές τράπεζες είναι ιδιωτικές και ελέγχονται απόλυτα από το τραπεζικό καρτέλ, καθώς επίσης από μία σειρά άλλων οργανισμών που διαθέτει. Το Καρτέλ αυτό με τη σειρά του, στηριζόμενο από το δολάριο, από το ευρώ, από τα οικονομικά όπλα που δημιούργησε σταδιακά, από τα δικά του ΜΜΕ όπως το Economist ή οι Financial Times, από το στρατό κλπ., επιβάλλει σταδιακά τη δικτατορία των ελίτ του 0,01% – χειραγωγώντας με κάθε τρόπο τη συντριπτική πλειοψηφία του πληθυσμού που είναι αδύνατον να γνωρίζει την πραγματική λειτουργία του συστήματος, πόσο μάλλον να πεισθεί από τους λίγους οπαδούς της ΜΜΤ και του πλήρους χρήματος. Ως εκ τούτου η πλήρης επικράτηση του είναι μάλλον δεδομένη – αν και κανένας δεν μπορεί να αποκλείσει το αντίθετο. Στα πλαίσια αυτά τα κρυπτονομίσματα, για τα οποία έχουμε διατυπώσει τους προβληματισμούς μας, αποτελούν μία αντίδραση των ανθρώπων απέναντι στο σύστημα και τις τράπεζες – κάτι απόλυτα θεμιτό που ευχόμαστε να πετύχει, αν και δεν είμαστε καθόλου αισιόδοξοι πως θα τα καταφέρουν.


Η Ρωσία βάζει στη θέση της την Τουρκία που παριστάνει “τον υπερασπιστή εθνικών μειονοτήτων”

Με αιχμηρά σχόλια της επίσημης εκπροσώπου του Μαρίας Ζαχάροβα απάντησε το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών στην κριτική Τούρκων αξιωματούχων, οι οποίοι έκαναν λόγο για «προκλήσεις και συνέπειες του εκτοπισμού», που αντιμετωπίζει ο τατάρικος πληθυσμός στη χερσόνησο της Κριμαίας, καθώς και για «κατάληψη προ 157 ετών από την τσαρική Ρωσία» εδαφών των λαών του Καυκάσου.


«Είναι πολύ αμφίβολος ο ρόλος του τουρκικού κράτους ως “υπερασπιστή” των δικαιωμάτων των εθνικών μειονοτήτων, όταν υπάρχουν δικά του άλυτα προβλήματα, που έχουν εθνοτική, γλωσσική και θρησκευτική χροιά» είπε η κ. Ζαχάροβα απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου από τη Βουλγαρία και συμπλήρωσε ότι «η Τουρκία πρέπει μόνη της να επιλύσει τα δικά της ζητήματα, έχοντας ως αφετηρία τις υποχρεώσεις της, εάν όμως συνεχιστεί αυτή η ρητορική, θα αναγκαστούμε επίσης να δώσουμε προσοχή σε παρόμοια προβλήματα στην Τουρκία. Δεν θα θέλαμε να το κάνουμε αυτό, γι’ αυτό και ελπίζω ότι το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών σήμερα θα μας ακούσει».

Το 1.055.454 έφτασαν τον Απρίλιο οι εγγεγραμμένοι άνεργοι

PublicDomainPictures / pixabay
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΤΟΥ ΟΑΕΔ


1. Το σύνολο των εγγεγραμμένων ανέργων, με κριτήριο την αναζήτηση εργασίας (αναζητούντων εργασία), για τον μήνα Απρίλιο 2021, ανήλθε σε 1.055.454 άτομα. Από αυτά 570.636 (ποσοστό 54,07%) είναι εγγεγραμμένα στο μητρώο του ΟΑΕΔ για χρονικό διάστημα ίσο ή και περισσότερο των 12 μηνών και 484.818 (ποσοστό 45,93%) είναι εγγεγραμμένα στο μητρώο του ΟΑΕΔ για χρονικό διάστημα μικρότερο των 12 μηνών. Οι άνδρες ανέρχονται σε 382.161 (ποσοστό 36,21%) και οι γυναίκες ανέρχονται σε 673.293 (ποσοστό 63,79%).

Μέθοδοι προπαγάνδας και υπονόμευσης

Ο Yuri Bezmenov (alias Tomas Schuman), ένας πρώην σοβιετικός υπονομευτής της KGB, εξηγεί λεπτομερώς τις τεχνικές που χρησιμοποιεί η KGB για να υπονομεύσει και να καταλάβει στρατιωτικά χώρες – στόχους σε μια διάλεξη του στο Los Angeles το 1983.


Yuri Bezmenov ήταν προπαγανδιστής της KGB στον οποίο ανατέθηκε αποστολή στην Ινδία, η οποία παραδόθηκε στους δυτικούς το 1970.

Ο Bezmenov εξηγεί μερικές από τις τεχνικές πάνω στις οποίες εκπαιδευτηκε και τον τρόπο με τον οποίο η σοβιετική προπαγάνδα απλώνεται σε τρίτες χώρες για να υπονομεύσει τους δασκάλους, τους πολιτικούς και τους υπόλοιπους διαμορφωτές της κοινής γνώμης της χώρας – στόχου ώστε οι κάτοικοι να δεχθούν την σοβιετική ιδεολογία.

ECONOMIST: “Κατοικίδιο των Βρυξελλών η ελληνική κυβέρνηση”!

Μ΄ ένα αιχμηρότατο άρθρο ο Economist, “βγάζει στη σέντρα” την ελληνική κυβέρνηση για τις επιδόσεις της στην διαχείριση του προσφυγικού ,τα προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί στο σεβασμό του κράτους δικαίου στη χώρα και κατηγορεί την Ευρωπαϊκή Επιτροπή που κλείνει τα ματιά!


Ο βρετανικός Economist παρομοιάζει την Ευρωπαϊκή Ένωση με μια σχολική τάξη και την ελληνική κυβέρνηση , ως τον πιο καλό και πειθήνιο μαθητή, το «φυτό» της ευρωπαϊκής τάξης («teacher’s pet»)!