MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Πέμπτη 6 Ιουλίου 2023

O Π.Καμμένος απαντά με φωτογραφία στον ΣΥΡΙΖΑ για τις Πρέσπες: «Την επόμενη φορά θα αναρτήσω και βίντεο…»

«Το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ έχει καταληφθεί από πρώην ΠΑΣΟΚ»
 
Ο Πάνος Καμμένος, με ανάρτησή του στο Twitter, απαντά στον ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος με ανακοίνωσή του σχολίασε την συνέντευξη του άλλοτε κυβερνητικού εταίρου στην κυβέρνηση του 2015-2019 στον ΑΝΤ1.
 
Συγκεκριμένα ο Πάνος Καμμένος δημοσίευσε φωτογραφία στην οποία εμφανίζεται ο ίδιος στο εστιατόριο «The Restaurant by Pierre Balthazar» με τον Αλέξη Τσίπρα, τον Νίκο Παππά και τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη.
 
Κατά δήλωσή του όπως είπε στη συνέντευξη στον ΑΝΤ1 η συγκεκριμένη συνάντηση έγινε στις 25 Ιουνίου 2015 δηλαδή την ημέρα του κρίσιμου Eurogroup μετά το ελληνικό δημοψήφισμα.
 

Είχαμε παρωδία εκλογών τόνισε μιλώντας στον focus FM 103,6 και στον δημοσιογράφο Στέφανο Δαμιανίδη ο ιστορικός και αναλυτής Γιώργος Ρωμανός.

Ο κύριος Ρωμανός μέσα από ανάλυση των στοιχείων του υπουργείου εσωτερικών κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι εκλογές της 25 Ιουνίου είχαν ως νικητή την αποχή και όχι τη Νέα Δημοκρατία που εξελέγη με ποσοστό 21,14% και όχι με το 40,5% που έδωσε singular logic.
 
Ακούστε εδω: