MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Κυριακή 1 Αυγούστου 2021

Οι πολίτες του κόσμου χάνουν την εμπιστοσύνη τους στα εμβόλια - Τι συμβαίνει στο Ισραήλ, γιατί προειδοποιούν οι αμερικανοί;

Το λάθος με τα εμβόλια… ξεκινάει από την προπαγάνδα των επίσημων φορέων ότι μόνο με τον εμβολιασμό ένας άνθρωπος μπορεί να παραμείνει υγιής, ενώ είναι απαράδεκτος και ο διαχωρισμός μεταξύ εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων.


Με πρόσχημα τις μεταλλάξεις του Covid 19 ειδικά την Delta… η ρητορική υπέρ των εμβολίων έχει ενταθεί, ωστόσο οι πολίτες του κόσμου αρχίζουν να χάνουν την εμπιστοσύνη τους στα εμβόλια. 
 
Το λάθος με τα εμβόλια… ξεκινάει από την προπαγάνδα των επίσημων φορέων ότι μόνο με τον εμβολιασμό ένας άνθρωπος μπορεί να παραμείνει υγιής, ενώ είναι απαράδεκτος και ο διαχωρισμός μεταξύ εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων.

Εμβολιάσου για να ζήσεις ή εμβολιάσου έρχεται η ημέρα της ελευθερίας από όλα τα περιοριστικά μέτρα…
 
Το αφήγημα αυτό κατέρρευσε ειδικά στις ΗΠΑ αλλά και στις περισσότερο εμβολιασμένες χώρες του κόσμου όπως το Ισραήλ…

"Κουρελόχαρτο" πιστοποιητικό και προνόμια- Έγγραφο CDC: Το 75% των εμβολιασμένων είναι φορείς μετάλλαξης Δέλτα - Μάσκες παντού!

Σοκ στην επιστημονική κοινότητα
 
Και επίσημα επιβεβαιώθηκε η ριζική ανατροπή των επιστημονικών δεδομένων κάτι που είχε αποκαλύψει εδώ και καιρό το WarNews247.

Η παραλλαγή Δέλτα του νέου κορονοϊού είναι το ίδιο μεταδοτική με την ανεμοβλογιά, πιθανότατα μπορεί να προκαλέσει σοβαρότερες μορφές ασθένειας από προηγούμενες παραλλαγές του SARS-CoV-2 και όσοι μολύνονται με αυτή φαίνεται να την μεταδίδουν είτε είναι εμβολιασμένοι είτε όχι.
 

Και πάλι πεδίο μάχης το Παρίσι! Οι Γάλλοι λένε «όχι στο πιστοποιητικό διαχωρισμού του Μακρόν»

Xιλιάδες άνθρωποι διαδήλωσαν και πάλι σήμερα στο Παρίσι και σε πολλές άλλες γαλλικές πόλεις ενάντια στην υποχρεωτική κάρτα υγείας που προωθεί η κυβέρνηση Μακρόν και η κατάσταση παρά και τις εκεί υψηλές θερμοκρασίες ήταν πολεμική με τις συγκρούσεις να είναι σφοδρές.


Σύμφωνα με έναν εκπρόσωπο της αστυνομίας, στο Παρίσι οι διαδηλωτές τραυμάτισαν τρεις αστυνομικούς.

Είναι το τρίτο Σαββατοκύριακο που όσοι αντιτίθενται στα νέα μέτρα τα οποία προωθεί ο πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν βγαίνουν στους δρόμους, σε μια ασυνήθιστη επίδειξη αποφασιστικότητας την ώρα που οι περισσότεροι Γάλλοι οργανώνουν τις θερινές διακοπές τους.