MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Δευτέρα 9 Μαΐου 2022

Έπρεπε να περάσουν 26 μήνες για να το παραδεχθούν – FDA: Ο covid 19 θα πρέπει να αντιμετωπίζεται όπως η γρίπη

Η νέα αυτή προσέγγιση του FDA αποκλίνει σημαντικά από την ρητορική που εκφράστηκε από αξιωματούχους δημόσιας υγείας το 2020 και το 2021


Έπρεπε να περάσουν 26 μήνες από τότε που ο πλανήτης συνειδητοποίησε ότι μια πανδημία κυριαρχεί στον πλανήτη του covid 19… για να αναγνωρίσουν ότι θα πρέπει να αντιμετωπίζεται σαν την γρίπη.
 
Εάν είχε κυριαρχήσει η λογική, όχι η υστερία, όχι ο πανικός, όχι ο φόβος, όχι η τρομοκράτηση θα υπήρχε παγκόσμια – κοινή αντιμετώπιση, δεν θα χρειαζόταν να διχαστούν οι πολίτες.

«Γιατί η Δύση ήθελε νεκρό τον Καντάφι»; Ο χρυσός,τα σχέδια «παναφρικανικού νομίσματος» και τα e mail της Χίλαρι

Η Λιβύη ήταν μια από τις χώρες στις οποίες η Δύση έκανε «βομβαρδισμούς δημοκρατίας». Η Λιβύη προφανώς δεν ήταν υπόδειγμα κράτους που λειτουργούσε με δημοκρατικές αρχές, αλλά το αν οι πολίτες της ήθελαν αλλαγή καθεστώτος με τον τρόπο που επέλεξαν να το επιβάλουν οι δυτικοί, είναι εξαιρετικά αμφίβολο.


Η Δύση φαίνεται ότι επιδίωξε την εξόντωση του Καντάφι, όχι επειδή οι ηγέτες της δεν μπορούσαν να κοιμηθούν το βράδυ από το έλλειμμα δημοκρατίας.