MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Κυριακή 16 Μαΐου 2021

Απίστευτη παραδοχή των αστυνομικών: «Η Ελλάδα είναι εγκληματικός παράδεισος»!

( John.k - Η Αστυνομία είναι απασχολημένη… δεν μπορεί να ασχολείται με δευτερεύοντα και μη ουσιαστικά πράγματα …. Όπως δολοφονίες δημοσιογράφων , μητέρων σε ληστείες κλπ Έχει άλλες δουλειές, όπως πχ να δείρει τίποτα συνταξιούχους που διαμαρτύρονται για τις μειώσεις στις συντάξεις τους, τίποτα φοιτητές στον χώρο των πανεπιστημίων και να γράψει πρόστιμα στους πολίτες, να φυλάει παρουσιαστές κλπ )
 
Η κατάσταση με τις ανεξέλεγκτες δολοφονίες και τα συμβόλαια θανάτου έχουν λάβει μορφή "επιδημίας" και πλέον η κατάσταση είναι τόσο αφόρητη που το ομολογούν οι ίδιοι οι αστυνομικοί.

Και έτσι στην ανεξιχνίαστη εκτέλεση του δημοσιογράφου Γ.Καραϊβάζ έρχονται να προστεθούν τόσο η άγρια δολοφονία στα Γλυκά Νερά της άτυχης Καρολάιν μέσα στο σπίτι της όσο και η σημερινή εν ψυχρώ εκτέλεση του 58χρονου στην Μεταμόρφωση για την οποία η αστυνομία μιλά για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

“Κεραυνοί” Μάζη για τα παιχνίδια “ερωτευμένων με την εξουσία” στα εθνικά θέματα! Τι λέει για τη συμμαχία με Γαλλία

Ο Καθηγητής Γεωπολιτικής του ΕΚΠΑ Δρ Ιωάννης Μάζης στη συνέντευξη του στο Militaire αναλύει τις πολλές και “θερμές” εξελίξεις στην περιοχή μας ξεκινώντας όπως είναι φυσικό από τα γεγονότα στην Ανατολική Ιερουσαλήμ και στη Λωρίδα της Γάζας. Αναφέρεται στην εμπλοκή της Τουρκίας και στην απολύτως υποκριτική συμπεριφοράς της Τουρκίας.


“Αυτά που ζητά ο κ.Ερντογάν ας τα εφαρμόσει στους Κούρδους και στην Κύπρο” λέει ο κ.Μάζης επικαλούμενος τα όσα του απάντησε ο υιός Νετανιάχου.

“Ο κ.Ερντογάν έχει ενοχληθεί από τη διαδικασία “συμφιλίωσης” του Ισραήλ με αραβικές χώρες” επισημαίνει ο κ.Μάζης και προσθέτει ότι ο Μπάϊντεν θα επιδιώξει την αλλαγή ηγεσίας στην Τουρκία. Τονίζει ωστόσο ότι οι επόμενοι θα ΄ναι πολύ χειρότεροι από τον Ερντογάν…