MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Σάββατο 2 Ιουλίου 2022

Novartis: Το χρονικό της συγκάλυψης ενός σκανδάλου – Έκθετος ο Μητσοτάκης

( John.k - Ο Γερμνοτουρκόφιλος πρωθυπουργός πρωταγωνιστής του σκανδάλου ) 
 
Από τον Οκτώβριο του 2019 στο Ιούλιο του 2022 - Το φιάσκο Νοvartis και οι πραγματικοί συντονιστές

Το φιάσκο Novartis εκθέτει ανώτατα στελέχη της Δικαιοσύνης, συγκροτήματα μέσων ενημέρωσης και δημοσιογράφους, το λεγόμενο «κόμμα Novartis» στο σύνολό του, αλλά πρωτίστως τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο σχεδιασμό (όχι μόνο πριν, αλλά κυρίως) μετά την ανάληψη της πρωθυπουργίας.

Ας επιχειρήσουμε μια αναδρομή στο μεγάλο αυτό σκάνδαλο:
 
• 8 Οκτωβρίου 2019 η Βουλή με τις ψήφους της ΝΔ και του ΚΙΝΑΛ αποφασίζει τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής εναντίον του πρώην αναπληρωτή Υπουργού Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, με κατηγορίες για δήθεν παρεμβάσεις του στη Δικαιοσύνη σχετικά με την υπόθεση της Novartis.
 

Καλεντερίδης: Ανιστόρητη δήλωση Μητσοτάκη! Οι μόνοι που θα πολεμήσουν για την Ελλάδα οι Κούρδοι

Εννέα θέματα ανέλυσε στην ZOOM ο Σάββας Καλεντερίδης. Ο στρατηγικός αναλυτής ξεκίνησε τις τοποθετήσεις του από την ανάπτυξη του ελληνικού drone «Άρχυτας» και επεσήμανε τη σημαντικότητα να εκμεταλλευτούμε τα ελληνικά μυαλά


Στη συνέχεια σχολίασε το κόψιμο από το ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο της Τουρκίας της Deutsche Welle και του Voice of America και καυτηρίασε τη δήλωση του Έλληνα πρωθυπουργού στη Μαδρίτη περί τρομοκρατικών οργανώσεων, υπογραμμίζοντας ότι το κουρδικό κίνημα έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με το κίνημα απελευθέρωσης του 1821 στην Ελλάδα.

Συλλήψεις ανεμβολίαστων υγειονομικών: Η κυβέρνηση τους θεωρεί απειλή για το Πολίτευμα!

( Η κυβέρνηση εξυπηρετώντας πλήρως τα σχέδια της Άγκυρας στοχοποιεί ομάδες Ελλήνων , τους φυλακίζει εισάγει και νομιμοποιεί λαθρομετανάστες , αφήνει τους Τούρκους να αλωνίζουν και ζητάει και την ψήφο των Ελλήνων )
 
Έστειλε τους προσαχθέντες σε ειδικό τμήμα της ΓΑΔΑ

Κατά την διάρκεια της διαμαρτυρίας των ανεμβολίαστων υγειονομικών που έχουν τεθεί σε αναστολή εργασίας, έξω από το σπίτι του υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη υπήρξαν προσαγωγές-συλλήψεις.

«Ποια είναι η πραγματική νίκη Ερντογάν στο ΝΑΤΟ και τα τραγικά ελληνικά λάθη»-Ι.Μάζης

Ο Καθηγητής Οικονομικής Γεωγραφίας και Γεωπολιτικής Θεωρίας, Ιωάννης Μάζης, αναλύει με ρεαλισμό όσα έγιναν στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ και επισημαίνει ποια είναι η πραγματική νίκη του Ερντογάν. Αυτό που κατάφερε ο Ερντογάν ,όπως λέει έχει να κάνει με την «ηθική στήριξη» που απέσπασε από τους «συμμάχους» για όσα διαπράττει εναντίον της Ελλάδας. 
 
Οι «σύμμαχοι» προφανώς θα υποστηρίζουν από δω και πέρα ότι «δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα μεταξύ Ελλάδας-Τουρκίας» και αυτό το κατόρθωσε όχι με όσα είπε ο κ.Ερντογάν, αλλά με όσα δεν είπε ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητστοάκης. Ο κ.Μάζης χαρακτηρίζει τραγικά μεγάλο λάθος τα όσα είπε ο κ.Μητσοτάκης κατά των Κούρδων και δεν αποκλείει αυτά που δήλωσε να τα βρει η χώρα μπροστά της με πολύ άσχημο τρόπο. «Σαν να δίνει εξετάσεις ο πρωθυπουργός», αναφέρει ο κ.Μάζης. Σε ποιον;