MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2022

Απίστευτη παραδοχή Fauci, του θιασώτη των εμβολίων: Τελικά τα εμβόλια για τον covid δεν προστατεύουν τόσο καλά όσο είχε εκτιμηθεί...

Μιλώντας κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο Fox News , ο Fauci είπε στον οικοδεσπότη της εκπομπής Neil Cavuto ότι «ένα από τα πράγματα που είναι ξεκάθαρο από τα δεδομένα [είναι] ότι … τα εμβόλια —λόγω του υψηλού βαθμού μεταδοτικότητας αυτού του ιού— δεν προστατεύουν υπερβολικά καλά»


Σε μια κυνική ομολογία προέβη σύμβουλος του Λευκού Οίκου για τον COVID-19 , A. Fauci καθώς όπως ο ίδιος παραδέχθηκε το πρωί της Τετάρτης 13/7 τα εμβόλια για τον COVID-19 δεν προστατεύουν «υπερβολικά καλά» από τον ιό.
 
Μιλώντας κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο Fox News , ο Fauci είπε στον οικοδεσπότη της εκπομπής Neil Cavuto ότι «ένα από τα πράγματα που είναι ξεκάθαρο από τα δεδομένα [είναι] ότι … τα εμβόλια —λόγω του υψηλού βαθμού μεταδοτικότητας αυτού του ιού— δεν προστατεύουν υπερβολικά καλά».
 

Έκθεση - κόλαφος της Κομισιόν για την ελευθερία των δημοσιογράφων στην Ελλάδα

Μαρία Ψαρά


Με πολλούς αστερίσκους, «ναι μεν, αλλά» και συστάσεις η Κομισιόν περιγράφει την κατάσταση του Κράτους Δικαίου στην Ελλάδα. Η Επιτροπή δημοσίευσε σήμερα την τρίτη ετήσια έκθεση για το κράτος δικαίου στα 27 κράτη μέλη. «Η έκθεση έρχεται στο πλαίσιο της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία, η οποία ανέδειξε περαιτέρω τη σημασία της τήρησης των δημοκρατικών αξιών, των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και του κράτους δικαίου», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Όπως και στις προηγούμενες εκθέσεις, η σημερινή εξετάζει τις εξελίξεις σε τέσσερις βασικούς τομείς για το κράτος δικαίου: τα συστήματα δικαιοσύνης, το πλαίσιο κατά της διαφθοράς, η πολυφωνία και η ελευθερία των μέσων ενημέρωσης και άλλα θεσμικά ζητήματα που συνδέονται με τους ελέγχους και τις ισορροπίες.