MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Κυριακή 25 Ιουλίου 2021

«Γκρίζα» αναμορφωτήρια για ανήλικους Γερμανούς σε απομονωμένα χωριά της Ελλάδας

Ενας από τους υπεύθυνους της δομής στα Κοίλα,
ο κ. Νίκος, ανοίγει την πόρτα

Κάμερα: Στέλιος Ευσταθόπουλος
Αντζη Σαλταμπάση

Ανήλικοι Γερμανοί με παραβατική συμπεριφορά ή από «προβληματικές» οικογένειες στέλνονται στην Ελλάδα από τις γερμανικές υπηρεσίες πρόνοιας. Μένουν στον Εβρο και σε άλλες περιοχές, σε δομές που στην πλειονότητά τους δεν έχουν καν άδεια λειτουργίας. Δεν είναι ακριβώς μυστικό. Αλλωστε, μια περιήγηση στα χωριά του Εβρου αρκεί. Οι κάτοικοι μιλούν αβίαστα. «Ναι, ναι, εδώ μένουν τα Γερμανάκια. Τα βλέπουμε». Οι δυσκολίες αρχίζουν όταν προσπαθήσει κάποιος να μάθει υπό ποιο καθεστώς έρχονται. Αν υπάρχει η απαραίτητη έγκριση, αν γίνεται έλεγχος από τις ελληνικές αρμόδιες υπηρεσίες, αν η παραμονή τους στην Ελλάδα γίνεται σύμφωνα με τον νόμο ή «στη σκιά του». Μια απίστευτη ιστορία, που δυστυχώς κρατάει χρόνια. Πολλοί ξέρουν, ελάχιστοι είναι πρόθυμοι να μιλήσουν.

Πώς να Ξεχαστούν Οι Αμερικανικές Επεμβάσεις σε Ξένες Εκλογές

Zero Hedge/Unz Review


Authored by Philip Giraldi via The Strategic Culture Foundation,

[O Philip Giraldi είναι Αμερικανός δοκιμιογράφος, σχολιαστής, σύμβουλος ασφαλείας και εκτελεστικός διευθυντής του Συμβουλίου Εθνικού Συμφέροντος. Κάτοχος διπλώματος Ph.D αμερικανικών και ευρωπαϊκού πανεπιστημίων στα Νομικά και στην Ιστορία και πολύγλωσσος, διετέλεσε αξιωματούχος της CIA, με μακρά υπηρεσία στο Βιετνάμ, στην Ευρώπη και στην Μ. Ανατολή. Είναι θερμός πατριώτης και φανατικός πολέμιος ισχυρών ξένων Λόμπυ, που –κατά την εκτίμησή του- εξωθούν την αμερικανική εξωτερική πολιτική σε επιλογές αντίθετες με τα εθνικά συμφέροντα των ΗΠΑ]

Η Τουρκία έστειλε 2 φρεγάτες για να υπερασπιστούν την «τουρκολιβυκή ΑΟΖ» και η Αθήνα δεν αντέδρασε!

( John.k -
Η κυβέρνηση λέει ότι δεν μπορεί τώρα να προστατέψει τα πάτρια εδάφη γιατί είναι απασχολημένη με το να κυνηγάει τους Έλληνες, να κάνουν το πειραματικό εμβόλιο. Όπως όλα δείχνουν ….. αυτές τις εντολές έχει από τους Άγγλους και τους Γερμανούς. ) 
 
Πολύ σοβαρό επεισόδιο με εμπλοκή τουρκικών φρεγατών σημειώθηκε χθες νοτιοανατολικά της Κρήτης, όταν η Άγκυρα προσπάθησε να εκμεταλλευτεί επιχείρηση διάσωσης παράνομων μεταναστών, όπως αποκάλυψε πρώτο το pronews.gr.

Η ιδιαιτερότητα του συμβάντος έγκειται στο ότι ότι πέρα από την δυσαναλογία στην αποστολή στρατιωτικών δυνάμεων, όπως οι τουρκικές φρεγάτες, απέναντι σε δυνάμεις εσωτερικής ασφάλειας, όπως είναι το ΛΣ, η όλη τουρκική επιχείρηση στήθηκε για την «υπεράσπιση» της τουρκολιβυκής ΑΟΖ! Και δεν υπήρξε καμία ελληνική απάντηση και αντίδραση επ'αυτού!

Μάλλον στην Αθήνα ήταν απασχολημένοι με την σημερινή βράβευση του Μπουρλά της Pfizer!


Τα διεθνή ΜΜΕ κρύβουν τα χιλιάδες εγκλήματα κατά τουριστών στην Τουρκία

Η Τουρκία εξελίσσεται ραγδαία σε έναν από τους πιο επικίνδυνους τουριστικούς προορισμούς στον κόσμο. Οι άνθρωποι ξυλοκοπούνται και ληστεύονται στο φως της ημέρας καθώς τα τουρκικά πλήθη απλώς βλέπουν τον τρόμο να ξετυλίγεται.
 
Τουρίστριες ενημερώνονται – αφού φτάνουν στην Τουρκία – να μην τολμήσουν να αφήσουν το ξενοδοχείο για να περιπλανηθούν στις γύρω περιοχές.

Και όμως, τα διεθνή ΜΜΕ αποκρύπτουν πλήρως αυτά τα γεγονότα. Ο λόγος είναι απλός. Το υπουργείο τουρισμού της Τουρκίας διαθέτει δεκάδες εκατομμύρια για διαφήμιση με ολοσέλιδες καταχωρήσεις, που τις βλέπουμε ακόμα και σε ελληνικές εφημερίδες. Μην απορούμε λοιπόν γιατί στέλνουν τον κόσμο σαν πρόβατο επί σφαγή.