MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2021

Γιώργος Αδαλής στο pagenews.gr: Ξεκίνησε πρωτοφανής πλανητική κρίση που θα εξελιχθεί σε επισιτιστική

Ο οικονομολόγος και αναλυτής Γιώργος Αδαλής, μίλησε για την επόμενη μέρα της ενεργειακής κρίσης, τον επερχόμενο βαρύ χειμώνα, αλλά και το πως θα πρέπει να κινηθεί η Ελλάδα ώστε να την αντιμετωπίσει.
 

Σάββας Καλεντερίδης: "Η Ελλάδα είναι παγιδευμένη με τη συμφωνία των Πρεσπών"

"Έγινε γατάκι ο Ερντογάν! Παραδόθηκε άνευ όρων στον Μπάιντεν"


Ο Ζάεφ, η κωλοτούμπα, οι εξοπλισμοί που τρομάζουν και ο μεγάλος νταβατζής στο μεταναστευτικό! Έγινε γατάκι ο Ερντογάν! Παραδόθηκε άνευ όρων στον Μπάιντεν. Έκανε κυβίστηση ακυρώνοντας την απέλαση των 10 πρέσβεων, κάτι το οποίο είναι ήττα για την Τουρκία.

Η Ελλάδα αιχμάλωτη στους σχεδιασμούς της Τουρκίας με το μεταναστευτικό Την παραίτηση του πρωθυπουργού των Σκοπίων, Ζόραν Ζάεφ και τι μπορεί να σημαίνει η εκλογή άλλου ηγέτη ανέλυσε ο Σάββας Καλεντερίδης. Δημιουργεί πρόβλημα στη συμφωνία των Πρεσπών; Όχι δεν νομίζω, ότι θα έχουμε εξελίξεις σε αυτόν τον τομέα, έστω και αν επικρατήσουν οι Εθνικιστές του VMR. Ο καθοριστικός παράγοντας στα Σκόπια πλέον είναι ο αλβανικός. Με δεδομένο, ότι η Αλβανία έχει ταχθεί υπέρ της Δύσης, κινήσεις που έρχονται σε σύγκρουση με τη Δύση δεν θα γίνει αποδεκτό από τον αλβανικό παράγοντα.

H Γαλλίδα βουλευτής Martine Wonner, καταγγέλλει στο Κοινοβούλιο

Οι ισχυρισμοί της παρατίθενται δημοσιογραφικά

Η Γαλλίδα βουλευτής Martine Wonner είναι γιατρός-ψυχίατρος και πολιτικός.

Εκλέχτηκε μέλος της τέταρτης εκλογικής περιφέρειας του Bas-Rhin στις βουλευτικές εκλογές του 2017 , αφού εντάχθηκε στη La République en Marche (LREM).

Κατηγορείται από τα συστημικά μέσα ενημέρωσης και τους πολιτικούς της αντιπάλους για αμφιλεγόμενες θέσεις σχετικά με την χρήση της υδροξυχλωροκίνης , την εγκυρότητα της χρήσης μάσκας φραγμού και τα εμβόλια RNA , καθώς και από την αντίθεσή της στο πιστοποιητικό εμβολιασμού.