MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Πέμπτη 15 Απριλίου 2021

«Βόθρος» της Α.Πελώνη κατά των Ελλήνων: «Ντρέπομαι για όσους δηλώνουν περήφανοι που είναι Έλληνες»!

Πικρόχολες αναρτήσεις και για τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, τον Αντώνη Σαμαρά, τον Άδωνι Γεωργιάδη, τον Μάκη Βορίδη και άλλους πολιτικούς της ΝΔ


Σε ύβρεις κατά των Ελλήνων και κατά των προηγούμενων πολιτικών ηγεσιών της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και αρκετών υπουργών της νυν κυβέρνησης αναλωνόταν η νυν κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη πριν ακόμα περιθάλψει το «εκσυγχρονιστικό ΠΑΣΟΚ» και το Ποτάμι στο κόμμα το οποίο ανήκει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.


Συγκεκριμένα σε ανάρτηση της υποστήριζε ότι «ντρέπεται» για όσους δηλώνουν «περήφανοι που είναι Έλληνες», ενώ σε άλλη ανάρτηση της υποστήριζε πως «οι Έλληνες ψηφίζουν με τον τρόπο που πηγαίνουν στους οίκους ανοχής».

Κάποιοι δε θέλουν να καταλάβουν ότι η πραγματική κυβέρνηση της χώρας δε βρίσκεται στην Αθήνα

Τα μεγάλα αδιέξοδα και η παρακμή που βιώνει η ελληνική κοινωνία, τουλάχιστον από το 2010, επιτρέπει στους κάθε είδους πολιτικούς γυρολόγους να εκμεταλλεύονται τις καταστάσεις, την απόγνωση, την απελπισία και το θυμό των πολιτών.

Οι πολιτικοί γυρολόγοι αποτελούν μικρή μειοψηφία, αλλά η επίδρασή τους είναι καθοριστική στο πολιτικό γίγνεσθαι. Μπορεί να μην επηρεάζουν ευθέως μεγάλο μέρος της κοινωνίας, αλλά αποπροσανατολίζουν και οδηγούν σε συνεχή αδιέξοδα τους πολίτες που είναι διατεθειμένοι να αγωνιστούν για να αλλάξει η σημερινή πορεία των πραγμάτων.

Τσόμσκι: Τα μίντια δημιούργησαν μια μεγάλη μάζα του πληθυσμού, που ζει σε άλλο σύμπαν

Τι γίνεται όσον αφορά τα πυρηνικά και το τρίγωνο ΗΠΑ-Ιράν-Ισραήλ . Και δηλώσεις-”φωτιά” για τα ανθρώπινα δικαιώματα


Ο Noam Chomsky στα 92 του πια είναι ακόμη πολύ έυστροφος και ενεργητικός. Σε μια πρόσφατη συνέντευξη με τους Useful Idiots, κατέθεσε τις σκέψεις του για τον Joe Biden, τον Donald Trump, την αυξανόμενη πυρηνική απειλή, τα μέσα ενημέρωσης και άλλα θέματα.

Μιλώντας για το βιβλίο του με θέμα τα μίντια και με τίτλο Manufacturing Consent, στο οποίο τόνισε την ιδέα ότι τα μέσα ενημέρωσης μπορούν να οργανώσουν τον πληθυσμό πίσω από επίσημες εξαπατήσεις, ο Τσόμσκι είπε: