MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

Ακούστηκαν… «τέρατα» στη δίκη Hunter Biden – Είχε δεσμό με τη χήρα του αδερφού του, είναι ναρκομανής και οικονομικά έκνομος

Ο Biden έχει πάρει το ρόλο του χαροκαμένου πατέρα για να γυρίσει υπέρ του το δημόσιο αίσθημα
 
Σοκ προκάλεσε η αναπαραγωγή πλάνων ενός περιστατικού στο δικαστήριο όπου δικάζεται ο γιος του υποψηφίου Δημοκρατικού για τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ.
 
Τα πλάνα παρακολούθησης δείχνουν μια ασυνήθιστη σκηνή του προαστιακού: ένα σκούρο SUV μπαίνει στο πάρκινγκ ενός πολυτελούς παντοπωλείου.
 
Μια γυναίκα που φοράει γυαλιά ηλίου βγαίνει έξω. 

Βγάζει μια μωβ τσάντα από το πίσω κάθισμα, ρίχνει μια ματιά πίσω της και στη συνέχεια την ρίχνει σε έναν κάδο σκουπιδιών πηγαίνοντας στο κατάστημα.

Ψήφισαν και τα… δέντρα με την επιστολική ψήφο; «Βγάζουν μάτια» περίεργες Υπεύθυνες Δηλώσεις που υπέβαλαν ηλικιωμένοι

Περίεργες μεθοδεύσεις
διαπίστωσαν δικαστικοί αντιπρόσωποι που συμμετείχαν στη διαδικασία καταμέτρησης των επιστολικών ψήφων στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου.

Δεν είναι διόλου τυχαίο πως μέχρι τις 11 χθες το βράδυ δεν είχε βγει κανένα αποτέλεσμα, καθώς ήταν ιδιαίτερα δύσκολη η ταυτοποίηση των ψηφοφόρων.
 
Το πρόβλημα ήταν πολύ αισθητό σε ηλικιωμένους γεννημένους από το 1932 μέχρι το 1940. Σε ορισμένες περιπτώσεις οι Υπεύθυνες Δηλώσεις που υπέγραφαν, “έβγαζαν μάτια”. Ήταν άψογες, γεγονός που δημιουργεί ποικίλα ερωτήματα ως προς το πως καταρτίστηκαν με βάση την ηλικία τους. Εκτός και αν ψήφισαν και τα… δέντρα, όπως στη δεκαετία του ‘60…Οι απορίες είναι εύλογες, καθώς τα αποτελέσματα της επιστολικής ψήφου δεν είναι ανάλογα με αυτά όσων ψήφισαν αυτοπροσώπως στις κάλπες.