MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Σάββατο 5 Ιουνίου 2021

Η Ηθική της Επιστήμης σε καιρούς Δυστοπίας και Πανδημίας

Στο στούντιο των «Αντιθέσεων» ο Καθηγητής Παθολογίας- Επιδημιολογίας και Πληθυσμιακής Υγείας του Πανεπιστημίου Stanford ,μέλος της Αμερικανικής Εθνικής Ιατρικής Ακαδημίας, Γιάννης Ιωαννίδης , σε μια μεγάλη συζήτηση εφ’ όλης της ύλης για την Ηθική της Επιστήμης και την Επιστήμη της Ηθικής , σε εποχές δυστοπίας και μετάβασης, με ανοιχτά στοιχήματα για την ανθρωπότητα και το μέλλον της … 
 

Δημήτρης Τζώρας : Ο Φάουτσι, πέφτει. Ακολουθούν Mητσοτάκης, Τσιόδρας και Χαρδαλιάς. Η φάκα κλείνει και τα ποντίκια έχουν πιαστεί

Δημήτρης Τζώρας – Πολιτικός Αναλυτής


Είναι καταιγιστικές οι αποκαλύψεις που αφορούν στο βρώμικο ρόλο του Άντονι Φάουτσι στην πανδημία. Ήξερε και συγκάλυψε το γεγονός ότι ο Covid, είναι δημιούργημα κινεζικού εργαστηρίου βιολογικού πολέμου. Το είχε χρηματοδοτήσει ο ίδιος, μάλιστα. Ήξερε, ότι η υδροξυχλωροκίνη, εάν δοθεί στα πρώτα στάδια της ασθένειας, έχει μεγάλες πιθανότητες να θεραπεύσει τους ασθενείς, σύμφωνα με νέες μελέτες που δικαιώνουν τον Πρόεδρο Τραμπ, που την είχε συστήσει. Γνώριζε, ότι ενώ οι μάσκες δεν προσφέρουν καμία προστασία στους πολίτες, τις επέβαλε μαζικά. Γνώριζε, ότι τα lockdown είναι επικίνδυνα και κάνουν περισσότερο κακό στην εξάπλωση του Covid, αλλά παρ’ όλα αυτά, τα επέβαλε.

Ο κώδικας της Νυρεμβέργης: Η γέφυρα ανάμεσα στην Ιπποκρατική ιατρική και τα Ανθρώπινα Δικαιώματα

Της Γεωργίας Ερμίδη


Οποιος θέλει να κάνει το εμβόλιο να το κάνει. Οποιος δεν θέλει να κάνει το εμβόλιο να μην το κάνει. Τα ναζιστικά απολυταρχικά καθεστωτα που επέβαλαν ιατρικές θεραπείες και πρακτικές έχουν περασει ανεπιστρεπτί. Επίσης εχουν καταδικαστεί με την δικη της Νυρεμβέργης.

Καταδικάστηκαν και γιατροί που συμμετείχαν σε ιατρικά πειράματα. Οι εν λόγω εγκληματίες δικάστηκαν από στρατοδικεία στην βρετανική, αμερικανική, γαλλική και σοβιετική ζώνη της κατεχόμενης Γερμανίας και Αυστρίας, αλλά και στην Ιταλία στα χρόνια που ακολούθησαν τη λήξη του πολέμου.

Στην συνέχεια ακολούθησαν δίκες που διεξήχθησαν από αμερικανικά στρατοδικεία και αναφέρονται συλλογικά ως Επακόλουθες Δίκες της Νυρεμβέργης στις οποιες δικάστηκαν και καταδικάστηκαν επίσης οσοι φέρονται με ιατρικές πρακτικές να σκότωσαν χιλιάδες αθώους.