MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Κυριακή 30 Μαΐου 2021

Δημήτρης Σταθακόπουλος: Το εθνοτικό συνονθύλευμα της Τουρκίας και τα σενάρια διαμελισμού της.

Δημήτρης Σταθακόπουλος, Δρας Παντείου Πανεπιστημίου (Οθωμανική Κοινωνία – ιστορία και πολιτισμός), Συνεργάτης του Εργαστηρίου Τουρκικών και Ευρασιατικών Μελετών (ΕΤΕΜ) του Πανεπιστημίου Πειραιά (ΠΑ.ΠΕΙ), Δικηγόρος παρ’Αρείω Πάγω, Διπλωματούχος Βυζαντινής Μουσικής, στην εκπομπή "POINT ZERO" 24-05-2021.

- Η Ισλαμική αντζέντα του Ερντογάν.

- Ο Ερντογάν ακολουθεί οθωμανικό κώδικα στις αποφάσεις και την συμπεριφορά του.
 

Ο πλανήτης ξεσηκώνεται κατά των εμβολίων και των lockdown!

Είναι απίστευτο το κατά πόσο έχουν αυξηθεί οι διαμαρτυρίες κατά των εμβολίων και κατά των lockdown. Αγγλία, Ολλανδία, Γερμανία, Τσεχία, Αυστραλία και πολλές ακόμα άλλες χώρες, δίνουν έναν σκληρό αγώνα με τον κόσμο να διαμαρτύρεται!


 
 
 

Δ.Σταθακόπουλος : “Η έξοδος του Marmara στο Αιγαίο, πιο σοβαρή πρόκληση και από το Oruc Reis”!

Του Δρ Δημ. Σταθακόπουλου 
 
Η πλέον σοβαρή έξοδος/ αμφισβήτηση της Ελληνικής υφαλοκρηπιδας είναι του πλοίου Μarmara , που ανήκει στο ιδρυθέν το 1963, Συμβούλιο Επιστημονικής και Τεχνολογικής Έρευνας της Τουρκίας ( Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu με αρχικά: TÜ.BI.T.A.K ) του οποίου Συμβουλίου , σκοπός είναι ο ορισμός πολιτικής στους τομείς «επιστήμης, τεχνολογίας και καινοτομίας». 

Να προάγει την έρευνα και να πετύχει ανάπτυξη της Τουρκίας. Να «ηγηθεί στη δημιουργία ενός επιστημονικού και τεχνολογικού πολιτισμού» στη χώρα.