MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2021

Θεσσαλονίκη πρωτεύουσα της Αντίστασης: Μουσιώνης, Καρπαθίου,Βαθιώτης,Κούβελας απευθύνονται σε μαζικό συλλαλητήριο 12.000 και πλέον ατόμων κατά υποχρεωτικού πειραματικού εμβολιασμού! Βαθιώτης: OXI άλλες τιμωρίες για τα πειραματόζωα!!

Σε Πανελλαδικό συλλαλητήριο κατά της υποχρεωτικότητας του πειραματικού εμβολιασμού συμμετέχουν 10000 με 12.000 πολίτες στην παραλία Θεσσαλονίκης σήμερα Κυριακή 12/12/21! «Της Δικαιοσύνης ήλιε νοητέ…» ακούγεται από τα μεγάφωνα.Mαζικότητα κι αποφασιστικότητα από τη Θεσσαλονίκη πρωτεύουσα της Αντίστασης.


Σύμφωνα με το πρόγραμμα ομιλητές στο συλλαλητήριο είναι ο Ψυχίατρος π. Στυλιανός Καρπαθίου, ο Καθηγητής Νομικής, Κωνσταντίνος Βαθιώτης και ο Καθηγητής Φαρμακολογίας, Δημήτρης Κούβελας. Προλόγισε ο πολύτεκνος Ψυχίατρος που τελεί σ αναστολή Σύρπης. Μίλησε και ο Μουσιώνης Άρης (Αριστείδης) (Σέρρες, 1958) είναι Έλληνας ιατρός και πολιτικός, πρώην βουλευτής Σερρών με το ΠΑΣΟΚ ήταν διοικητής του Θεαγένειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης.Διευρύνεται το μέτωπο και η βάση…Στην εξέδρα ανέβηκαν στη συνέχεια και μίλησαν και πολλοί άλλοι γιατροί που είναι σε αναστολή και ένας Γενετιστής…

Τα στοιχεία για τους θανάτους και η στατιστική αλχημεία

Στη σημερινή εκπομπή του 98.4 με τον Γ. Σαχίνη , παρατέθηκαν αναλυτικά στοιχεία για την τραγική συνέπεια της πανδημίας με τους νεκρούς και την συνέπεια της διαχειριστικής ανυπαρξίας μέτρων δημόσιας υγείας στην Ελλάδα. Τα στοιχεία που είναι από την βάση δεδομένων « Our World in Data» , την ίδια δηλαδή που χρησιμοποιούν κατά καιρούς οι διαχειριστές της πανδημίας, είναι εξόχως αποκαλυπτικά. Τα διαγράμματα θα τα βρείτε στα site www.neakriti.gr & www.radio984.gr
 

Μάζης: Σε οξεία αντιπαράθεση με την Ελλάδα και την Κύπρο οδηγείται η Τουρκία - Δεν αποκλείεται ένα «θερμό» επεισόδιο

Ο καθηγητής σημείωσε πως η κοινή γνώμη στη γείτονα, που ήδη βίωνε ισχυρές πιέσεις, είναι σε μεγαλύτερη ένταση τώρα και λόγω της οικονομίας


Η οικονομική κρίση μαστίζει την Τουρκία. Ο κόσμος πεινάει. Η λίρα πέφτει. Οι ανατιμήσεις διαδέχονται η μία την άλλη.

Ο Ταγίπ Ερντογάν κατρακυλά στις δημοσκοπήσεις και αναζητά λεφτά στους Άραβες για να σώσει την κατάσταση. Η λίρα συνεχίζει να πέφτει, 15,72 η σημερινή ισοτιμία έναντι του ευρώ και περίπου 14 έναντι του δολαρίου. Την ίδια στιγμή όμως, πέρα από την οικονομική κρίση, έχει να διαχειριστεί και την κρίση της υγείας του.

Σε ένα νέο περιστατικό, κατά την επίσκεψή του στην τουρκική στρατιωτική μονάδα που εδρεύει στο Κατάρ, απευθυνόμενος στους στρατιώτες, ξαφνικά, ξέχασε τα λόγια του.

Ανεξήγητη αύξηση της θνησιμότητας του πληθυσμού, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, κατά την περίοδο του εμβολιασμού κατά του covid19 (Επίσημα στοιχεία)

Του Βασίλη Κερμενιώτη

1. ΣΟΒΑΡΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ!


Ο καρδιολόγος, Δρ Κωνσταντίνος Αρβανίτης, πήρε τα τελευταία στοιχεία που δημοσίευσε η Ελληνική Στατιστική Υπηρεσία (ΕΛΣΤΑΤ) στις 11 Νοεμβρίου 2021 και απέδειξε ότι από τότε που άρχισαν οι εμβολιασμοί στην Ελλάδα υπάρχει μια «αύξηση της ολικής θνησιμότητας, από όλα τα αίτια, που συνεχίζεται με πρωτοφανή ρυθμό! Δεν μπορεί να αποδοθεί σε covid. Φαίνεται ότι κάτι έχει πυροδοτήσει πολλούς βλαπτικούς μηχανισμούς. Έχει ξεκινήσει ένα πρωτοφανές θανατικό στον ελληνικό πληθυσμό, από τα τέλη Φεβρουαρίου, που συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς».1 Στην ενδιαφέρουσα ανάλυσή του, ο γιατρός παραθέτει πίνακες και διαγράμματα και επεξηγεί τα αριθμητικά δεδομένα.2

Μαζικές διαδηλώσεις σε Ευρώπη και Αυστραλία κατά των αναγκαστικών εμβολιασμών από εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες

Kινητοποιήσεις με μαζικότητα και παλμό όχι ενάντια στα εμβόλια κατά του Covid-19 αλλά στην έννοια της υποχρεωτικότητας συντάραξαν σήμερα την Ευρώπη.


Και γενικά εξαπλώνεται παγκοσμίως το κύμα διαμαρτυρίας ενάντια στην υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών έναντι του Covid με διαδηλώσεις σε πολλές χώρες ανά τον κόσμο από απλούς πολίτες κάθε ιδεολογικής απόχρωσης και όχι κόμματα που θα επεδίωκαν να εκμεταλλευτούν για πολιτικά οφέλη τη χρονική συγκυρία και τις κοινωνικές αντιδράσεις.


Τελευταία παραδείγματα μαζικότατων κινητοποιήσεων η Αυστραλία και η Αυστρία ενώ κινητοποιήσεις έχουν προγραμματιστεί και σε άλλες χώρες.