MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τρίτη 23 Μαρτίου 2021

Η Ν.Δ. πληρώνει διαφήμιση στα Social Media την ώρα που χρωστάει εκατοντάδες εκατομμύρια!

Πραγματική πρόκληση στον Έλληνα φορολογούμενο


Η Νέα Δημοκρατία προφανώς θα ήθελε να ισοφαρίσει τις αρνητικές εντυπώσεις που είχαν δημιουργηθεί μετά τον ορυμαγδό σχολίων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κυρίως στις αναρτήσεις του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Κάποιος εγκέφαλος όμως φαίνεται πως θεώρησε σωστό αυτή η προσπάθεια να γίνει επί πληρωμή. Έτσι, είδαμε με έκπληξη μία πανηγυρική ανάρτηση του πρωθυπουργού να προωθείται με χρήμα των ελλήνων φορολογουμένων. Σαφέστατα πάνω από την ανάρτηση γράφει ότι «πληρώθηκε από τη Νέα Δημοκρατία»!

«Ντροπή σας, φύγετε τώρα από το φαρμακείο μου» – Χαμός στον «αέρα» του ΣΚΑΪ

( John.k - Το κανάλι της κυβέρνησης και των Τουρκο-Γερμανικών συμφερόντων σε αντιπαράθεση με τον Πρόεδρο των Ελλήνων φαρμακοποιών ) 
 
Ένταση και καυγάς…

Χαμός με τον Πρόεδρο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αθηνών Κώστας Λουράντος για χθεσινό ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του σταθμού.

Στο τέλος, άναψαν τα αίματα και ο φαρμακοποιός ζήτησε από τους ρεπόρτερ να αποχωρήσουν από το φαρμακείο του.

«Να με ακούσετε και αυτό που θα πω δεν αφορά εσάς προσωπικά. Σαν σταθμός έχετε πολύ χιούμορ για να είστε σήμερα στο φαρμακείο μου και να απευθύνετε σε μένα τον λόγο, όταν χθες σαν κανάλι λοιδορούσατε κι εμένα και το φαρμακείο μου με απαράδεκτες εκφράσεις» ανέφερε στην αρχή της τοποθέτησής του.

ΙΟΒΕ: Η αυξημένη χρήση πιστωτικών καρτών οδήγησε σε σημαντική αύξηση των φορολογικών εσόδων στην Ελλάδα

Ηλεκτρονικές πληρωμές στην Ελλάδα: Πολιτικές και επιδράσεις στη χρήση καρτών, 2015-2020 
 
Τη σημαντική συμβολή της χρήσης καρτών στην ενίσχυση των φορολογικών εσόδων από ΦΠΑ και τη διεύρυνση της φορολογικής βάσης αποτυπώνει μελέτη του Ιδρύματος Οικονομικών και Βιομηχανικών (ΙΟΒΕ). 
 
Στη μελέτη με τίτλο: «Ηλεκτρονικές πληρωμές στην Ελλάδα: Πολιτικές και επιδράσεις στη χρήση καρτών, 2015-2020», που παρουσιάστηκε σήμερα, καταγράφεται η πορεία των ηλεκτρονικών πληρωμών κατά την περίοδο 2015 – 2020 και εκτιμώνται η επίδραση των μέτρων πολιτικής στη χρήση καρτών και η συμβολή τους στα φορολογικά έσοδα.