MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024

«Η καταστροφή σε Ελλάδα και Κύπρο έρχεται και έχει ονοματεπώνυμα»-Δημ.Κωνσταντακόπουλος

Σύνοδος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, στις Βρυξέλλες, Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2023. *ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ EDITORIAL USE * (POOL PHOTO/ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ/EUROKINISSI) 
 
Η προειδοποίηση του Χασάν Νασράλα και της Χεζμπολάχ προς τη Λευκωσία, ούτε τυχαία είναι, ούτε ασήμαντη μπορεί να θεωρηθεί.
 
Του Δημήτρη Κωνσταντακόπουλου
 
Δεν πολεμήσαμε κατά των Τούρκων όταν εισέβαλαν στην Κύπρο το 1974, σε μια επιχείρηση που σχεδίασε και εκτέλεσε ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών και ο επιφανέστερος διαχρονικά εκπρόσωπος των ισραηλινών-σιωνιστικών λόμπι στην Ουάσιγκτον, ο δήμιος της Κύπρου Χένρι Κίσινγκερ. Είμαστε όμως, κατά τα φαινόμενα, έτοιμοι να πέσουμε τώρα υπέρ εβραϊκών βωμών και εστιών, παραχωρώντας την Κύπρο για να επιτεθεί το Ισραήλ εναντίον του Λιβάνου και της Χεζμπολάχ και εισπράττοντας τα αντίποινα της Χεζμπολάχ και των συμμάχων της του «Άξονα της Αντίστασης», όπως αίφνης το Ιράν και η Υεμένη.
 

Πώς έγινε βήμα προς βήμα η συγκάλυψη στα Τέμπη

Στις 28 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 23:21 μμ κοντά στον οικισμό Ευαγγελισμός Τεμπών Λάρισας, ο επιβατικός ηλεκτροκίνητος ελκόμενος συρμός INTERCITY (IC) 62 που εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο στη διαδρομή Αθήνα-Θεσσαλονίκη συγκρούστηκε / εκτροχιάστηκε με την εμπορική αμαξοστοιχία 63503, που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Αθήνα (Θριάσιο), με αποτέλεσμα τον θάνατο 57 επιβατών, συμπεριλαμβανομένου και του προσωπικού των αμαξοστοιχιών και τουλάχιστον 85 τραυματιών.
 
Οι εμπλεκόμενες ως άνω στο δυστύχημα αμαξοστοιχίες κινούνταν αντίρροπα – μετωπικά επί της γραμμής καθόδου. Το δυστύχημα στα Τέμπη είναι το πιο θανατηφόρο, τουλάχιστον τα τελευταία 60 έτη, σιδηροδρομικό δυστύχημα στην χώρα. Τα ζητήματα που ανακύπτουν και απαιτούν από τη σχετική δικαστική έρευνα απαντήσεις είναι δύο.
 

Αποκάλυψη-Ενώ η τιμή του νικελίου είναι στα ύψη η Ελλάδα πουλάει την ΛΑΡΚΟ και προετοιμάζει μαζική απόλυση εργαζομένων