MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021

Η ντροπή των Γερμανών

Ντρεπόμαστε βέβαια και εμείς με τη σειρά μας για εκείνους τους Έλληνες οι οποίοι, χρηματιζόμενοι κρυφά από το υπουργείο εξωτερικών της Γερμανίας, καθώς επίσης από τις πρεσβείες της, τάσσονται εναντίον της καταβολής των πολεμικών επανορθώσεων – εμφανιζόμενοι στις τηλεοράσεις με το συνήθη, επαίσχυντο ισχυρισμό, σύμφωνα με τον οποίο η χώρα μας δεν το απαίτησε για πάνω από 70 χρόνια, οπότε είναι ανήθικο να το ζητάει σήμερα, απλά και μόνο επειδή δεν θέλει να πληρώσει τα χρέη της! Ντρεπόμαστε επίσης για όλους εκείνους τους Έλληνες πολιτικούς που τάσσονται υπέρ των δανειστών της Ελλάδας, ισχυριζόμενοι πως η χρεοκοπία έφερε τα μνημόνια και όχι τα μνημόνια τη χρεοκοπία. Ντρεπόμαστε τέλος για τις εθελόδουλες κυβερνήσεις μας που συνεχίζουν την πολιτική της υποτέλειας, των υποκλίσεων και της διεθνούς επαιτείας, παραδίδοντας εθνική κυριαρχία. Ολοκληρώνοντας, η πατρίδα μας οδηγήθηκε στο «ικρίωμα» κυρίως από το PSI που, σε συνδυασμό με τα καταστροφικά μνημόνια που της επιβλήθηκαν από την Τρόικα, προκάλεσε τη σημερινή καταστροφή – η οποία σε καμία περίπτωση δεν αντιστρέφεται, με την ίδια αποτυχημένη πολιτική. 
 

Ηλεία – Γηροκομείο «Παναγιά Καθολική»: Απολύθηκαν δύο εργαζόμενοι γιατί δεν εμβολιάστηκαν

«Πήγε το κλιμάκιο να κάνει εμβόλιο αυτοί οι δύο εργαζόμενοι είπαν «εμείς δεν κάνουμε»»…


Με στόχο να προστατεύσει(;) την υγεία των ηλικιωμένων που φιλοξενούνται στο Γηροκομείο της Ι. Μ. Ηλείας στη Γαστούνη καθώς και των εργαζομένων στο ίδρυμα, ο Μητροπολίτης κ.κ. Γερμανός απέλυσε δύο εργαζόμενους που αρνήθηκαν πεισματικά να εμβολιαστούν.

Αυτό αποκάλυψε ο ίδιος σε δηλώσεις του στην εφημ. «Πατρίς». Ο μητροπολίτης Ηλείας κ.κ. Γερμανός έχει κάνει και τις δύο δόσεις εμβολίου στο Νοσοκομείο του Πύργου.

«Πήγα από τους πρώτους με ραντεβού στο Νοσοκομείο του Πύργου χωρίς τυμπανοκρουσίες και εμβολιάστηκα. Είμαι 89 ετών και έχω κάνει και τις δύο δόσεις. Πρέπει να επαινέσω τον διοικητή του Νοσοκομείου γιατί στον Πύργο υπάρχει ένα εμβολιαστικό κέντρο που λειτουργεί άψογα», δηλωσε ο ίδιος.