MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019

Αστυνομικοί των ΜΑΤ ξυλοκόπησαν άγρια και βασάνισαν 18χρονο φοιτητή που βιντεοσκοπούσε τα επεισόδια

Πληθαίνουν οι καταγγελίες για απάνθρωπη και κυρίως απρόκλητη, βιαιότητα που επέδειξαν αστυνομικοί των ΜΑΤ την Κυριακή, ημέρα κορύφωσης των εκδηλώσεων για την επέτειο του Πολυτεχνείου με την πραγματοποίηση της μαζικής πορείας προς την Αμερικάνικη πρεσβεία. 

Μετά τον δημοσιογράφο Μάριο Αραβαντινό και την 20χρονη που κατήγγειλαν απρόκλητη επίθεση των ΜΑΤ εναντίον τους, έρχεται στο φως και τρίτο περιστατικό βαναυσότητας από ΜΑΤατζήδες το βράδυ της Κυριακής στα Εξάρχεια. 

Οι Εθνοκτόνοι

Μετά από 45 περίπου μεταπολιτευτικά χρόνια, η Γ΄ Ελληνική Δημοκρατία οδήγησε τη χώρα τους Πολίτες στη χρεοκοπία, την οποία όλοι ζήσαμε και ζούμε – τονίζοντας πως δεν χρεοκοπεί ποτέ μία χώρα, αλλά οι Πολίτες της. Αυτή η δημοκρατία απέτυχε και αντί εμείς να συμφωνήσουμε όλοι μαζί ριζικές τομές, έτσι ώστε να περάσουμε στην Δ΄ Ελληνική Δημοκρατία και να ανοίξουμε τους ορίζοντες της ελληνικής κοινωνίας στον 21ο αιώνα, συνεχίζουμε να βαδίζουμε στον ίδιο αποτυχημένο δρόμο που οδήγησε σε υποθήκευση της χώρας για όλο τον 21ο αιώνα. Το 2021 θα γιορτάσουμε τα 200 χρόνια από την απελευθέρωση από τον τουρκικό ζυγό, σκλαβωμένοι στους δανειστές. Θα γιορτάσουμε δηλαδή τη νέα υποδούλωση μας; Χάσαμε το όνομα της Μακεδονίας, με ότι αυτό συνεπάγεται και ταυτόχρονα η Τουρκία είναι πάλι εδώ και αξιώνει τμήματα της ελληνικής επικράτειας. Η Γ΄ Ελληνική Δημοκρατία λοιπόν απέτυχε και πρέπει να προχωρήσουμε το ταχύτερο στην Δ΄ Ελληνική Δημοκρατία.

Συνέντευξη του Ν. Λυγερού για Συρία, Κουρδιστάν, ΑΟΖ και EuroAsia Interconnector.

Συνέντευξη του Ν. Λυγερού για Συρία, Κουρδιστάν, ΑΟΖ και EuroAsia Interconnector. Ράδιο Κρήτη 101,5.

18 Νοεμβριου 2019

Με θέμα : Γεωπολιτικά, Εξελίξεις, Ενέργεια