MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022

Κύρτσος: Ο Μητσοτάκης θα φύγει, ο Άδωνις θα πουλάει μαντζούνια!

«Ο Μητσοτάκης σάπισε τη δημοσιογραφία»
 
Συνέχισε τα πυρά κατά ριπάς σε βάρος του Μεγάρου Μαξίμου και προσωπικά του Κυριάκου Μητσοτάκη ο Γιώργος Κύρτσος. Ο ανεξάρτητος και, πλέον, μαινόμενος ευρωβουλευτής, ο οποίος διαγράφηκε την περασμένη Παρασκευή από τη Νέα Δημοκρατία με ανακοίνωση του γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής Παύλου Μαρινάκη, με μια σειρά νέων αναρτήσεών του «απασφάλισε» και επιμένει στις σοβαρές καταγγελίες για τον πρωθυπουργό.
 

«Δυστυχώς (!!!) η Omicron είναι ένας τύπος εμβολίου. Δημιουργεί ανοσία»

Baxter Dimitry


19 Φεβρουαρίου 2022

https://newspunch.com/bill-gates-sadly-omicron-is-a-type-of-vaccine-but-another-pandemic-is-coming/

«Δυστυχώς (!!!) ο ίδιος ο ιός, και ιδιαίτερα η παραλλαγή Omicron, είναι ένας τύπος εμβολίου. Δηλαδή δημιουργεί ανοσία από τα Β-κύτταρα και τα Τ-κύτταρα και έχει κάνει καλύτερη δουλειά [από την Big Pharma) στο να προσεγγίσει τον παγκόσμιο πληθυσμό από τα εμβόλια που έχουμε… Αλλά, έρχεται μια άλλη πανδημία. Θα είναι διαφορετικό παθογόνο την επόμενη φορά» (!!!).

Bill Gates

Διάσκεψη Ασφαλείας, Μόναχο, Φεβρουάριος 2022

Ο Bill Gates, μιλώντας κατά τη διάρκεια της Διάσκεψης Ασφαλείας του Μονάχου τον Φεβρουάριο 2022, εξέφρασε τη λύπη του που η παραλλαγή Omicron του ιού της Covid-19 είναι ουσιαστικά ένας «τύπος εμβολίου» που παρείχε σε δισεκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο ένα επίπεδο φυσικής ανοσίας έναντι σοβαρών ασθενειών που προκαλούνται από τον ιό Covid-19.

Ποια παγκοσμιοποίηση “σκότωσε” ο κορονοϊός

Σε προηγούμενα κείμενά του στο SLpress.gr ο υπογράφων έχει υποστηρίξει ότι ο κορονοϊός έφερε μαζί του το τέλος της “παγκοσμιοποίησης” ως φαντασιακής γεωπολιτικής υπερδομής, η οποία υποτίθεται ότι είχε αντικαταστήσει τον κρατικοκεντρικό κόσμο. Πολλοί αρνούνται να κατανοήσουν αυτήν την άποψη, μπερδεύοντας την παγκοσμιοποίηση με τις ενοποιητικές δομές του σύγχρονου κόσμου.


Στην πραγματικότητα, θα μπορούσαμε να πούμε ότι υπάρχουν τρεις παγκοσμιοποιήσεις, η τεχνολογική, η οικονομική και η φαντασιακή. Η πρώτη είναι ένα πλέγμα τεχνολογιών, δομών και μηχανισμών που επιτρέπουν την ταχεία αλληλεπίδραση μεταξύ κρατών, οικονομιών και ατόμων στον σημερινό κόσμο. Το διαδίκτυο είναι ο κατεξοχήν μηχανισμός που συντελεί σε αυτό, όπως και οι παγκόσμιες δορυφορικές αρχιτεκτονικές, οι μαζικές αεροπορικές συγκοινωνίες κλπ. Αυτές οι τεχνολογίες φυσικά και υπάρχουν. Όμως, όπως θα δούμε στη συνέχεια, όχι μόνο δεν λειτουργούν προς την κατεύθυνση της εξάλειψης των εθνών, αλλά αντιθέτως ενισχύουν τον ρόλο τους στο διεθνές σύστημα.