MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021

Νέο βίντεο από την αστυνομική επίθεση κατά πολιτών - ΜΑΤατζής σπάει τζάμι καταστήματος

( John.k - Οι αληταράδες αστυνομικοί που δρουν εναντίων των Ελλήνων προκαλώντας δολιοφθορές, είναι η προέκταση της κυβέρνησης στο πεδίο )
 
Το οπτικοακουστικό υλικό διαψεύδει (ξανά) την ΕΛ.ΑΣ. για την άγρια επίθεση των δυνάμεων καταστολής. Άνδρας των ΜΑΤ σπάει τζάμι επιχείρησης στα Εξάρχεια. «Ναι, είμαι τρελός» λέει, ενώ γυναίκα τραυματίστηκε στο χέρι

Στον Εισαγγελέα θα οδηγηθούν οι έξι συλληφθέντες από το χθεσινό όργιο αστυνομικής καταστολής και ατιμωρησίας στην Αθήνα, μία μόλις μέρα μετά από ξυλοδαρμούς και προπηλακισμούς στην πορεία διαμαρτυρίας για τον νεαρό Ρομά Νίκο που έπεσε νεκρός το Σάββατο από αστυνομικά μέρα προκαλώντας κατακραυγή.

Απαγορεύεται να διαφωνείτε…

Τόσο απλά. Με την προτεινόμενη τροποποίηση του αρ. 191 ΠΚ «Όποιος δημόσια ή μέσω του διαδικτύου διαδίδει ή διασπείρει με οποιονδήποτε τρόπο ψευδείς ειδήσεις που είναι ικανές να προκαλέσουν ανησυχίες ή φόβο στους πολίτες ή να κλονίσουν την εμπιστοσύνη του κοινού στην εθνική οικονομία, στην αμυντική ικανότητα της χώρας ή στη δημόσια υγεία τιμωρείται με φυλάκιση και πρόστιμο».


Ώστε είναι προστατευόμενο έννομο αγαθό η «εμπιστοσύνη στη δημόσια υγεία»; Και γιατί τόσες περικοκλάδες; Γιατί δεν ποινικοποιούν ευθέως την άρνηση εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, ακόμα καλύτερα στα εμβόλια και όχι στα εμβόλια, γενικώς, αλλά σε εμβόλια συγκεκριμένων πολυεθνικών, για συγκεκριμένη νόσο;