MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021

Κωνσταντίνος Γρίβας : Ίσως οι ΗΠΑ να δώσουν στη Τουρκία αν.Μεσόγειο και Αιγαίο ως αντάλλαγμα

Ντοπαρισμένο Πυροβολικό – Θέλουμε εξοπλισμούς χαμηλού κόστους και ευέλικτους


► Ίσως οι ΗΠΑ για να επαναφέρουν την Τουρκία στο Δυτικό Στρατόπεδο να τους ΄δώσουν ως αντάλλαγμα την ανατολική Μεσόγειο και το Αιγαιο γι αυτό το Πολεμικό Ναυτικό δεν θα πρέπει να είναι ισχυρό

► Ντοπαρισμένο Πυροβολικό (Altilery in steroids)

Ευρωπαϊκή βάση δεδομένων: 13.867 θάνατοι και 1.354.336 παρενέργειες μετά από εμβολιασμό κατά COVID-19 - Έως 5 Ιουνίου

Η νέα έκθεση της EudraVigilance


Νέα έκθεση για τις ανεπιθύμητες ενέργειες μετά από εμβολιασμό κατά COVID-19 δημοσίευσε η EudraVigilance.


Στην έκθεση της, έως τις 5 Ιουνίου 2021 καταγράφονται 13.867 θάνατοι και 1.354.336 παρενέργειες συνολικά μετά τη χορήγηση 4 πειραματικών εμβολίων κατά του κορωνοϊού (Pfizer, AstraZeneca, Moderna, Johnson & Johnson), από τις οποίες 683.688 αφορούν σοβαρές βλάβες (που αντιστοιχούν σε πάνω από 50% του συνόλου των παρενεργειών).

«Ο όρος σοβαρή βλάβη ή σοβαρή παρενέργεια δίνεται σε κάθε αναφορά παρενέργειας εάν περιγράφει μια ιατρική κατάσταση που ή οδηγεί σε θάνατο, ή είναι απειλητική για τη ζωή, ή απαιτεί νοσηλεία σε νοσοκομείο, ή πυροδοτεί μια άλλη ιατρικά σημαντική κατάσταση ή επιμηκύνει μια εν εξελίξει νοσηλεία, ή έχει ως αποτέλεσμα επίμονη ή σημαντική αναπηρία ή ανικανότητα».