MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Κυριακή 25 Ιουνίου 2023

Εκλογές 2023: Αυτά είναι τα υποψήφια κόμματα

Εκλογές 2023: Αυτά είναι τα συνολικά κόμματα, οι συνασπισμοί κομμάτων και οι μεμονωμένοι υποψήφιοι που θα συμμετάσχουν στις εθνικές εκλογές της 25ης Ιουνίου
 
 Με απόφαση του Αρείου Πάγου, σε 32 ανέρχονται τα κόμματα και οι συνδυασμοί που θα κατέβουν στην κάλπη των εκλογών της 25ης Ιουνίου.
 
Στις εκλογές θα συμμετάσχουν 26 κόμματα, τέσσερις συνδυασμοί και δύο μεμονωμένοι ανεξάρτητοι υποψήφιοι. Σε αντίθεση με τις πρώτες κάλπες, στις δεύτερες εκλογές θα συμμετάσχει η Φωνή Λογικής, της Αφροδίτης Λατινοπούλου, το Ευ-Κίνηση του Πολ Ευμορφίδη και το Πράσινο και Μωβ, που είχαν αποκλειστεί από τη διαδικασία της 21ης Μαΐου. Επίσης, σε αυτές τις εκλογές θα συμμετάσχει ο Πατριωτικός Συνασπισμός, ο νέος ακροδεξιός συνδυασμός στον οποίο συμμετέχουν ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου και ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.
 

Εμπιστευτικά έγγραφα της ΕΕ αποκαλύπτουν χιλιάδες θανάτους από Pfizer-BioNTech Covid Jabs

Έγγραφα που έδωσε στη δημοσιότητα η BioNTech στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων (EMA) αποκαλύπτουν χιλιάδες θανάτους και δεκάδες χιλιάδες σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες μεταξύ των ανθρώπων που έλαβαν το «εμβόλιο» Pfizer-BioNTech mRNA Covid-19.
 
Όλα τα εμβόλια δόθηκαν κατά τη διάρκεια μιας χρονικής περιόδου όπου οι κατασκευαστές εμβολίων επέμεναν ότι δεν είδαν «σήματα ασφαλείας».
 
Με ημερομηνία 18 Αυγούστου 2022, τα έγγραφα που επισημάνθηκαν ως «εμπιστευτικά», δείχνουν ότι σωρευτικά, κατά τη διάρκεια των κλινικών δοκιμών και της περιόδου μετά την κυκλοφορία έως τις 18 Ιουνίου 2022, καταγράφηκαν συνολικά 4.964.106 ανεπιθύμητες ενέργειες.