MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Παρασκευή 12 Απριλίου 2024

600 αναθέσεις σε 10 εταιρείες, 2,6 δις και έρευνα για την Ελλάδα από την ΕΕ! Ευάγγελος Αντώναρος

Το σκάνδαλο των ευρωπαϊκών χρηματοδοτήσεων που πήρε η Ελλάδα, μετά από την περίοδο του Covid-19 και η μοιρασιά που έγινε σε μόλις 10 εταιρείες, αποκαλύφθηκε από το Politico. Ο Ευάγγελος Αντώναρος υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ εξηγεί τι έχει συμβεί με τις χρηματοδοτήσεις. Υπηρεσίες της ΕΕ και η ευρωπαία εισαγγελέας ερευνά κονδύλια 2,6 δις ευρώ που προωθήκαν για τον εκσυχγχρονισμό υπηρεσιών. Τα στοιχεία που έχουν προκύψει προκαλούν τεράστια ερωτήματα και σίγουρα έναν ακόμη πονοκέφαλο στην κυβέρνηση Μητσοτάκη.
 

Μεγάλη διαδήλωση έξω από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο κατά της κυβέρνησης για την ατιμωρησία των Τεμπών

Κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα για απονομή δικαιοσύνης αλλά και κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη
 
Κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα για απονομή δικαιοσύνης αλλά και κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη

Δεκάδες οπαδοί του ΠΑΟΚ, διαμαρτυρήθηκαν για το έγκλημα στα Τέμπη έξω από το Ευρωκοινοβούλιο στις Βρυξέλλες, κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα για απονομή δικαιοσύνης αλλά και κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη.
 
Το πανό έγραφε «57 ψυχές ζητούν δικαίωση».