MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Παρασκευή 12 Απριλίου 2024

600 αναθέσεις σε 10 εταιρείες, 2,6 δις και έρευνα για την Ελλάδα από την ΕΕ! Ευάγγελος Αντώναρος

Το σκάνδαλο των ευρωπαϊκών χρηματοδοτήσεων που πήρε η Ελλάδα, μετά από την περίοδο του Covid-19 και η μοιρασιά που έγινε σε μόλις 10 εταιρείες, αποκαλύφθηκε από το Politico. Ο Ευάγγελος Αντώναρος υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ εξηγεί τι έχει συμβεί με τις χρηματοδοτήσεις. Υπηρεσίες της ΕΕ και η ευρωπαία εισαγγελέας ερευνά κονδύλια 2,6 δις ευρώ που προωθήκαν για τον εκσυχγχρονισμό υπηρεσιών. Τα στοιχεία που έχουν προκύψει προκαλούν τεράστια ερωτήματα και σίγουρα έναν ακόμη πονοκέφαλο στην κυβέρνηση Μητσοτάκη.
 

 
Ο κ.Αντώναρος σχολιάζει τα όσα είπε ο πρωθυπουργός για το έγκλημα των Τεμπών στη συνέντευξη του στον Antenna. «Γνώριζε ή δεν γνώριζε για τη μονταζιέρα; Τον καλούμε να απαντήσει», λέει .
 
Ο κ.Αντώναρος μιλά για την Ευρώπη του σήμερα που ετοιμάζεται να πολεμήσει! Πόσο σημαντικός είναι ο ρόλος της σύνθεσης του ευρωκοινοβουλίου που θα προκύψει από τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου; Μπορεί το αποτέλεσμα των εκλογών να αναγκάσει τους γραφειοκράτες των Βρυξελλών να αλλάξουν ρότα;
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου