MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021

Η χώρα σε επικίνδυνες ατραπούς: Η καταπάτηση Συντάγματος & διεθνών συμβάσεων για εμβολιασμούς - Το άρθρο 5 παρ. 5

( John.k -
Η παρέμβαση στο σώμα κάποιου παρά την θέληση του, μπορεί να λειτουργήσει και ανάποδα …. 
 
Να παρέμβει και αυτός, στο σώμα κάποιου πχ αυτού που δίνει τέτοιες εντολές χωρίς να το θέλει… και αυτό γιατί, επίσης  θεωρεί, ότι είναι για το κοινό καλό…. 
 
Δεν μπορείς να ακούς τους μισούς επιστήμονες και τους άλλους μισούς όχι ….. ή τους συνταγματολόγους πχ την πρώην υπηρεσιακή πρωθυπουργό και ανώτατη δικαστικό Βασιλική Θάνου, που λέει ότι είναι αντισυνταγματικό ….. επειδή απλά έχεις κλείσει deal με τους Γερμανούς και δεν βολεύουν αυτά που λέει …. ) 
 
Ολική και συνολική παραβίαση του Συντάγματος, των αποφάσεων του Συμβουλίου της Ευρώπης και της σύμβασης του Οβιέδο, αποτελεί ο χθεσινός νόμος που ψήφισε η συμπολίτευση (ΝΔ) και το κόμμα της αντιπολίτευσης (ΚΙΝΑΛ), αναφορικά με την παύση μισθοδοσίας και της διακοπής των ασφαλιστικών δικαιωμάτων των μη εμβολιασμένων πολιτών στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

Είναι η πρώτη φορά που μεταπολεμικά, με εξαίρεση του νόμους της δικτατορίας 1967-1974, έχουμε τόσο «βίαιη» παραβίαση του Συντάγματος κατά των ελευθεριών των πολιτών και ιδιαίτερα του δικαιώματός τους να αρνούνται ιατρικές πράξεις στο σώμα τους.

Κατ'αρχήν ας δούμε τι επικαλέστηκε η κυβέρνηση ως άρθρο του Συντάγματος για να δικαιολογήσει την αυθαιρεσία της οικονομικής εξαθλίωσης και την αφαίρεση του δικαιώματος ασφαλιστικής κάλυψης (της ασφάλισης που έχουν πληρώσει οι ίδιοι οι πολίτες) των ανεμβολίαστων:

“Στο Μάτι η 2η πιο φονική πυρκαγιά του 21ου αιώνα παγκοσμίως”-Επιστημονικό άρθρο

Άρθρο που υπογράφουν οι Θ.Μ. Γιάνναρος, Κ. Λαγουβάρδος, Β. Κοτρώνη για το meteo.gr


Η σημερινή ημέρα, Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021, σηματοδοτεί μία «μαύρη επέτειο» καθώς συμπληρώνονται 3 έτη από την πυρκαγιά στο Μάτι, η οποία προκάλεσε το θάνατο 103 συνανθρώπων μας, αποτελώντας μέχρι και σήμερα τη δεύτερη πιο φονική πυρκαγιά του 21ου αιώνα παγκοσμίως. Τα περιβαλλοντικά αίτια που συνετέλεσαν σε αυτή τη φονική πυρκαγιά έχουν αναλυθεί και χρήσιμα συμπεράσματα έχουν ήδη εξαχθεί. Η πυρκαγιά στο Μάτι εκδηλώθηκε κάτω από ακραίες πυρο-μετεωρολογικές συνθήκες και παρουσίασε ακραία συμπεριφορά πυρός, καθιστώντας αναποτελεσματική την προσπάθεια που κατεβλήθη για τον περιορισμό και τον έλεγχο της. 
 

Rafale: Πως ισοπέδωσαν Τουρκική βάση

Τέσσερα αεροσκάφη σαν αυτά που αγόρασε η Ελλάδα, χτύπησαν και έφυγαν σπέρνοντας τον τρόμο από ενενήντα χιλιόμετρα απόσταση χωρίς οι Τούρκοι να αντιληφθούν από που τους ήρθε…


Οι Τούρκοι, στην τουρκική αεροπορική βάση Al-Watiya στην Λιβύη, υπέστησαν πανωλεθρία, όταν οι θέσεις τους βομβαρδίστηκαν από αγνώστου… εθνικότητας γαλλικά μαχητικά Rafale.Οι Τούρκοι στρατιώτες που φύλαγαν την βάση της Αλ Ουατίγια, ήταν χαλαροί στην σκοπιά τους, όταν άκουσαν τον χαρακτηριστικό ήχο που αφήνει η τροχιά ενός πυραύλου.

Δευτερόλεπτα αργότερα ξέσπασε το πρώτο κύμα της κόλασης με εκρήξεις που διέλυσαν κτηριακές εγκαταστάσεις και συστήματα αεράμυνας των «γειτόνων» που υπήρχαν εγκατεστημένα στην βάση.

ΣΕ ΑΜΟΚ .. δεν θ΄αφήσουν ζωντανό κανέναν εμβολιοσκεπτικιστή Πρόεδρο χώρας. Αποτροπή απόπειρας δολοφονίας του Προέδρου Μαδαγασκάρης!!

ΣΕ ΑΜΟΚ .. δεν θ΄αφήσουν ζωντανό κανέναν εμβολιοσκεπτικιστή Πρόεδρο χώρας ζωντανό.Αποτροπή απόπειρας δολοφονίας κατά του Προέδρου της Μαδαγασκάρης!!


Μετά τους ύποπτους θανάτους των αντιεμβολιαστών για covid19 προέδρων Αιτής,Tανζανίας, Μπουρούντι έρχεται να προστεθεί απόπειρα δολοφονίας κατά Προέδρου Μαδαγασκάρης που είχε δηλώσει ρητά “Περιμένουμε να δούμε την αποτελεσματικότητα του εμβολίου στις χώρες που θα το χρησιμοποιήσουν” δηλ. δεν θα κάνουμε το πληθυσμό ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ.