MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023

Η Δημοκρατία Μετατρέπεται σε Δικτατορία.

(Αναδημοσίευση Άρθρου του 2013)

Με ποιο τρόπο η Ευρωπαϊκή Ένωση ελέγχεται από τα εταιρικά συμφέροντα

Η Ε.Ε των Βρυξελλών παρουσιάζει τον εαυτό της σε όλο τον κόσμο, ως ένα λαμπρό παράδειγμα της δημοκρατίας του 21ου αιώνα. Ωστόσο στην πραγματικότητα, αυτό απέχει πολύ από την αλήθεια.

Στην αληθινή δημοκρατία όλη η εξουσία ανήκει στο λαό. Η αρχή του «διαχωρισμού των εξουσιών» ανάμεσα στα τρία επίπεδα διακυβέρνησης – Εκτελεστική, Νομοθετική και Δικαστική εξουσία – εισάγει ελέγχους και ισορροπίες, για την προστασία από τις καταχρήσεις. Αυτή η αρχή έχει γίνει παγκόσμια αποδεκτή, μετά από αγώνες της ανθρωπότητας, που κράτησαν χιλιάδες χρόνια.

Η έκθεση βόμβα κατά της Ελλάδας από τις ΗΠΑ και η σιωπή της Αθήνας- Η Κύρα Αδάμ αποκαλύπτει

Η Κυριακάτικη Δημοκρατία και η Κύρα Αδάμ αποκάλυψαν την έκθεση του αμερικανικού Κογκρέσου η οποία στηρίζει 100% τις τουρκικές θέσεις! Μέχρι στιγμής η κυβέρνηση δεν έχει αρθρώσει λέξη αλλά και κανένα κόμμα της αντιπολίτευσης δεν έχει ζητήσει εξηγήσεις. Η έκθεση της Διεύθυνσns Ερευνών του Κογκρέσου για τις αμερικανοτουρκικές σχέσεις το 2023 συνοδέυει το πιεστικό αίτημα του προέδρου Μπάιντεν npos το Κογκρέσο για την άμεση απελευθέρωση της αναβάθμισης και πώλησns νέων αεροσκαφών F-16 στην Τουρκία. Η Κύρα Αδάμ μιλάει στο militaire.gr και κρούει κώδωνα κινδύνου. 

ΗΠΑ και ΝΑΤΟ στέλνουν τανκς στην Ουκρανία - Ρωσία: Θα τα κάνουμε παλιοσίδερα - ΥΠΕΞ Γερμανίας: Βρισκόμαστε σε πόλεμο

Τα άρματα μάχης που υποσχέθηκε η Δύση στον Zelensky θα φτάσουν στην Ουκρανία μετά από τρεις με τέσσερις μήνες 
 
Τις διαστάσεις μίας χίμαιρας για πιθανή αντιστροφή του πολέμου στην Ουκρανία προσλαμβάνει η ενίσχυση του ουκρανικού στρατού με άρματα μάχης Leopard και Abrams.

Βέβαια από μόνη της η απόφαση για την εσπευσμένη αποστολή τους στην Ουκρανία συνιστά μία πολύ επικίνδυνη κλιμάκωση στη σύγκρουση με τη Ρωσία και προδίδει πανικό λόγω των συνεχιζόμενων επιτυχιών της Μόσχας στο επιχειρησιακό κομμάτι.
 
Τα άρματα μάχης που υποσχέθηκαν στον Ουκρανό πρόεδρο Volodymyr Zelensky θα φτάσουν στο Κίεβο, μετά από τρεις με τέσσερις μήνες, όταν και όπως όλα δείχνουν, τα πάντα θα έχουν κριθεί με τη νίκη της Ρωσίας.