MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

ΝΕΑ ΨΕΥΤΟΣΚΟΠΗΣΗ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.. ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ !

Νέα ψευτοσκόπηση της Κάπα Research που αν διαβαστεί σωστά δείχνει την κατάντια του πολιτικού θιάσου με τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ να πρωταγωνιστούν σε μια φάρσα μπαρούφα που ενώ είναι κωμωδία συνεπάγεται το δράμα του Ελληνικού λαού… 

Την άρνηση των κομμάτων την βαφτίζουν αδιευκρίνιστη ψήφο και δεν φτάνει αυτό αλλά κάνουν και αναγωγή σε αυτήν για να ανεβάσουν τα ποσοστά των δωσίλογων… 

Ο ΣΥΡΙΖΑ καταρρέει ενώ και η ΝΔ δεν πάει πίσω καίτοι έχει προβάδισμα έναντι των ψευτοαριστερών…

Καταρρέει το Χρηματιστήριο – Μάχη για να κρατηθούν οι 600 μονάδες

Ισχυρές πιέσεις δέχονται οι τιμές των μετοχών, εν μέσω αρνητικού κλίματος και στις ευρωπαϊκές αγορές που προκαλεί η αβεβαιότητα σχετικά με το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στην Βρετανία.

Η ελληνική χρηματιστηριακή αγορά παρουσιάζει μεγαλύτερη πτώση σε σχέση με τις ευρωπαϊκές, ενώ επιδείνωση παρουσιάζεται και στην αγορά ομολόγων. Στο επίκεντρο των ρευστοποιήσεων βρίσκεται ο τραπεζικός κλάδος, οδηγώντας την αγορά κάτω από τα επίπεδα των 600 μονάδων, για πρώτη φορά μετά τη συνεδρίαση της 4ης Μαΐου, αναφέρει η Ημερησία.

Η ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΑΝΕΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΕΕ «ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ»

Η μακροχρόνια ανεργία εξελίσσεται από την έναρξη της οικονομικής κρίσης σε βασικό πρόβλημα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το 2015 επί συνόλου 22 εκατομμυρίων ανέργων στην Ευρωπαϊκή Ένωση σχεδόν τα 11 εκατομμύρια, δηλαδή οι μισοί, είναι επισήμως μακροχρόνια άνεργοι και έχουν μάλιστα διπλασιαστεί από το 2008 οπότε ξέσπασε η κρίση, σύμφωνα με έρευνα του γερμανικού ιδρύματος Μπέρτελσμαν (Bertelsman Stiftung) στις 28 χώρες της ΕΕ.

Η έκταση της κρίσης απασχόλησης είναι όμως σαφώς μεγαλύτερη από αυτήν που δείχνουν οι επίσημοι αριθμοί, διότι δεν συμπεριλαμβάνονται στις στατιστικές οι παραιτημένοι και όσοι επιμορφώνονται. Ιδίως στις χώρες του νότου, όπως η Ελλάδα, η Ισπανία και η Κροατία, η μακροχρόνια ανεργία είναι ανησυχητικά υψηλή, αφού κυμαίνεται στο 18% , στο 11% και στο 10,4% αντίστοιχα, δηλαδή σαφώς πάνω από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο, ο οποίος είναι 4,3%,

Πριν χάσεις το σπίτι σου θα πληρώσεις και τον ιδιώτη εκτιμητή!

Οι τοκογλύφοι δεν είναι ψιλικατζήδες και κλέφτρόνια! Είναι μεγαλοαπατεώνες επιπέδου που όχι μόνο κλέβουν ολόκληρους λαούς αλλά φροντίζουν να είναι κατοχυρωμένη νομικά η ληστεία από κυβερνήσεις που εξουσιοδοτήσαμε εμείς.

Σύμφωνα λοιπόν με τις διατάξεις του Προεδρικού Διατάγματος για τους πλειστηριασμούς (ΦΕΚ 95 Α / 27-5-2016), αρμόδιος για τον προσδιορισμό της εμπορικής αξίας του ακινήτου που κατάσχεται είναι ο δικαστικός επιμελητής, ο οποίος, για το σκοπό αυτό, υποχρεούται να προσλάβει, κατά την κρίση του, πιστοποιημένο εκτιμητή, φυσικό ή νομικό πρόσωπο (ιδιώτη δλδ). Μάλιστα, την αμοιβή για τον προσδιορισμό της αξίας, θα πληρώνει ο οφειλέτης!