MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021

H Πολιτεία της Βικτώρια όπου και η Μελβούρνη καταργεί τον υποχρεωτικό εμβολιασμό λόγω κοινωνικής έντασης!!

Η κυβέρνηση της περιφέρειας της Βικτώριας στον Καναδά εξετάζει το ενδεχόμενο άρσης του υποχρεωτικού εμβολιασμού λόγω περιστατικών συγκρούσεων μεταξύ καταναλωτών και εργαζομένων στον τομέα του λιανικού εμπορίου, συμπεριλαμβανομένου ενός υπαλλήλου που φέρεται να σπρώχθηκε σε μια κυλιόμενη σκάλα αφού ζήτησε από έναν άνδρα χωρίς μάσκα το πιστοποιητικό εμβολιασμού.


Οι αμφιλεγόμενοι υποχρεωτικού εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού στη Βικτώρια θα μπορούσαν να καταργηθούν σταδιακά το νέο έτος, καθώς οι ανησυχίες για τη βία μεταξύ των καταναλωτών και των εργαζομένων στον τομέα του λιανικού εμπορίου αυξάνονται καθώς οι τελευταίοι αναγκάζονται να επιβάλουν τους κανόνες στους αγοραστές.

Θλιβερή πρωτιά! Η Ελλάδα στην κορυφή της λίστας θανάτων από Covid-19 σ΄ όλο το δυτικό κόσμο!

Οι αριθμοί διαβάζονται με έναν τρόπο και όσο κι αν κάποιοι θέλουν να τους ερμηνεύουν με τον δικό τους η αλήθεια δεν αλλάζει: η Ελλάδα δυστυχώς βρίσκεται στην κορυφή των θανάτων από κορονοϊό, σ΄ όλο το δυτικό κόσμο!


Ο πίνακας του ourworldindata.org δείχνει τη «μαύρη πρωτιά» της Ελλάδας, την ίδια ώρα που υπουργοί της κυβέρνησης εξακολουθούν να υποστηρίζουν ότι «τα πάμε καταπληκτικά»!

Δεν χρειάζονται άλλωστε τα γραφήματα για να καταλάβουμε. Η Ελλάδα θρηνεί 18.716 πολίτες της και 544 έχουν χαθεί μέσα σε έξι μέρες. 
 

Στις 24 Φεβρουαρίου στον Άρειο Πάγο η απόφαση για Κορκονέα

Στην υπόθεση της αναίρεσης που άσκησε ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κατά της απόφασης με την οποία αφέθηκε ελεύθερος ο δολοφόνος του 15χρονου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, Επαμεινώνδας Κορκονέας, αλλά και στα μηνύματα που πέρασε η αποφυλάκισή του, αναφέρονται σε κοινή τους δήλωση οι δικηγόροι της οικογένειας Νίκος Κωνσταντόπουλος και Ζωή Κωνσταντοπούλου, με αφορμή την επέτειο της δολοφονίας του.


Όπως κάνουν γνωστό η αναίρεση που άσκησε ο κ. εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κατά της αποφάσεως αναγνώρισης ελαφρυντικού στον Κορκονέα θα συζητηθεί, για δεύτερη φορά, στις 24 Φεβρουαρίου 2022, υπενθυμίζοντας ότι κατά την προηγούμενη συζήτηση, το δικαστήριο έκανε δεκτή την αναίρεση, με πλειοψηφία 3-2 και έτσι η υπόθεση οδηγείται στην Ολομέλεια του Αρείου Πάγου, λόγω διαφοράς μιας ψήφου, εκείνης της προέδρου.

­­

Ηχηρό μήνυμα από χιλιάδες Θεσσαλονικείς σε κυβέρνηση για τους εμβολιασμούς: Έμειναν όλη τη νύχτα έξω από το Δημαρχείο

Έστησαν σκηνές έξω από το δημαρχείο


Χιλιάδες Θεσσαλονικείς πραγματοποίησαν χθες (Κυριακή) πορεία διαμαρτυρίας κατά των αναγκαστικών εμβολιασμών και των ψηφιακών πιστοποιητικών έλεγχου.

Η πορεία των χιλιάδων πολιτών που πραγματοποιήθηκε αργά το απόγευμα της Κυριακής στην συμπρωτεύουσα κατέληξε έξω από το Δημαρχείο της Θεσσαλονίκης με αρκετούς διαδηλωτές να κατασκηνώνουν στο σημείο και να παραμένουν εκεί όλη τη νύχτα.

Ειδικότερα, μετά το τέλος της κινητοποίησης, άτομα που μετείχαν σε αυτήν άφησαν στο έδαφος δεκάδες αντίσκηνα, τα οποία και επιχείρησαν να στήσουν, με σκοπό να διανυκτερεύουν, όπως δήλωσαν, έξω από το Δημαρχιακό Μέγαρο, εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο την άρνηση τους στο εμβόλιο και στα μέτρα που λαμβάνει η κυβέρνηση για την πανδημία.
 

Πεδίο μάχης οι Βρυξέλλες 200.000 άνθρωποι μάχονται να ρίξουν το θηρίο! Με σύνθημα LIBERTÉ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!

Πεδίο μάχης οι Βρυξέλλες χιλιάδες διαδηλωτές μάχονται κατά του θηρίου ”με τα σιδερένια δόντια” με σύνθημα LIBERTÉ….


150,000 με 200.000 υπολογίζουν άτομα που είναι παρόντα..

Μάχες κατά υγειονομικής πανδημίας μέτρων όπως υποχρεωτικός εμβολιασμός υγειονομικών υγειονομικό πάσο κοινωνικοί αποκλεισμοί ανεμβολίαστων.

Η ελίτ των Βρυξελλών θέλει να φέρει υποχρεωτικό πειραματικό εμβολιασμό σε όλη την Ευρώπη μέτρο παράνομο και καθαρά ναζιστικό.