MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2022

Ερευνήτρια που εργάστηκε στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας φέρεται να ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ και για τα εμβόλια: «Είναι όλοι τους διεφθαρμένοι: ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, ΓΙΑΤΡΟΙ, ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ - ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΞΑΠΑΤΗΘΗΚΑΝ - ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟI»!!!

Η Astrid Stuckelberger, Ελβετο-Νορβηγίδα ειδικός στη Δημόσια Υγεία και την Επιστήμη, έχει πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας ως ερευνήτρια. Από το 2009 έως το 2013 εργάστηκε στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, όπου ειδικεύτηκε στις πανδημίες. Έχει δημοσιεύσει 180 επιστημονικές εργασίες και 12 βιβλία.


Σε μια συνέντευξή της, η Stuckelberger είπε ότι ανησυχεί πολύ γιατί ισχυρίζεται πως οι ενέσεις δεν είναι εμβόλια, «αλλά ένα βιοτεχνολογικό και συνθετικό πείραμα». Να λέει την αλήθεια;;; Οι κρατικοί επιστήμονες, από την άλλη, επιμένουν πως τα εμβόλια είναι ασφαλή, και αποτελούν τον μόνο τρόπο αντιμετώπισης του COVID.

Οι Έλληνες σε lockdown και οι μουσουλμάνοι «κατακτούν» την πλ. Συντάγματος -Έτσι υποδεχθήκαμε το 2022

( John.k - Να υποθέσουμε ότι τρέξανε αμέσως τα «μπλε ανθρωπάκια» και μοιράσανε 300 ευρώ πρόστιμα σε όλους ; γιατί δεν φαίνεται να φοράνε «μασκουλέτα» όλοι , πολύ λίγοι φοράνε. Εκτός και αν δεν υπάρχει έρευνα στο αν κολλάνε και μεταδίδουν οι «ξένοι επενδυτές» … ) 
 
Δείτε νέα βίντεο από την πρωτοχρονιάτικη μάζωξη των "προσφύγων" από διάφορες χώρες της κεντρικής Ασίας στην Πλατεία Συντάγματος, τους οποίους το άοκνο σώμα των... γνωστών 10.000 αστυνομικών που κόβουν πρόστιμα σε Έλληνες πολίτες δεν ενόχλησε καν αφού ήταν εξαφανισμένο εχθές, από την περιοχή και τους γύρω δρόμους.

Όλα αυτά την ώρα που ο Τούρκος υπουργός Άμυνας Χ.Ακάρ "αλώνιζε" το Αιγαίο με το επιτελείο του σε αεροσκάφος έγκαιρης προειδοποίησης και ελέγχου. Χώρα περιορισμένης ή χώρα μηδενικής κυριαρχίας;

Κλείνουν οι Λιγνιτικές Μονάδες «Εμμονή στο Λάθος»

Διαβάσαμε στον Τύπο ότι εδόθη μικρή παράταση μέχρι το 2025 στη λειτουργία των λιγνιτικών μονάδων. Δεν ήταν βέβαια η λύση, αλλά μόνο ένα μικρό, άτολμο βήμα προς την ορθή κατεύθυνση.


Γράφει ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου (emfietzoglou.gr)



Δυστυχώς, άμεσα ήρθε η δήλωση της ΔΕΗ που διαψεύδει την είδηση παράτασης και εμμένει στο πρόγραμμα απόσυρσης των λιγνιτικών μονάδων, ήτοι αποσύρονται.

Το 2022 αποσύρονται η Μεγαλόπολη 3 και οι Αγ. Δημήτριος 1-4, το 2023 ο Αγ. Δημήτριος 5, η Μελίτη 1, η Μεγαλόπολη 4 και το 2025 η Πτολεμαΐδα 5 (μετατροπή σε Φυσικού Αερίου).

ΑΡΘΡΟ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ : Εργαλειοποίηση του μεταναστευτικού και στην Κύπρο από τον Ερντογάν

Νότης Μαριάς, Πρόεδρος του Κόμματος ΕΛΛΑΔΑ- Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ, Καθηγητής Θεσμών της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, πρώην Ευρωβουλευτής, notismarias@gmail.com


Αίσθηση έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη της Πατρίδας μας η δραματική έκκληση της Κύπρου προς τις πρωτεύουσες των κρατών μελών της ΕΕ να επιμεριστούν εδώ και τώρα το βάρος των μεταναστευτικών ροών που πλήττουν την Μεγαλόνησο τους τελευταίους μήνες (www.naftemporiki.gr 29/12/2021).

Ήδη από τις αρχές του χρόνου πάνω από 12.000 παράνομοι μετανάστες και δήθεν πρόσφυγες έχουν βρεθεί στην Κύπρο ζητώντας άσυλο (www.dw.com 29/12/2021).

Να σημειωθεί ότι η συντριπτική τους πλειοψηφία έφτασε στην ελεύθερη Κύπρο περνώντας από τα κατεχόμενα, με τους κυανόκρανους του ΟΗΕ απλά να κάνουν τον τροχονόμο.