MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2022

Ποινική δίωξη για κακούργημα στους αστυνομικούς που βίασαν την 19χρονη – Βιντεοσκόπησαν την πράξη τους!

Οι δράστες υποστηρίζουν ότι με την καταγγέλλουσα συνευρέθηκαν με την συναίνεσή της, στο αυτοκίνητο του ενός εκ των δύο...
 
Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού της 19χρονης κοπέλας από δύο αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. μέσα στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας, καθώς σε βάρος των συλληφθέντων ασκήθηκε από την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών της Αθήνας ποινική δίωξη για κακούργημα για τον ομαδικό βιασμό της κοπέλας.
 
Στη δίωξη περιλαμβάνεται και το αδίκημα της παραβίασης του νόμου περί προσωπικών δεδομένων, που αποδόθηκε στους κατηγορούμενους, καθώς οι αστυνομικοί δράστες, ηλικίας 24 και 27 ετών, φέρονται να κατέγραψαν μέσω κάμερας το απεχθές περιστατικό!
 

Αποκαλυπτική δήλωση για τα εμβόλια στο ευρωκοινοβούλιο-Μ.Δεναξά

Γράφει η 
 
ΜΑΡΙΑ ΔΕΝΑΞΑ 
 
για το dimosiografia.gr
 
Και λίγα λόγια για ένα μεγάλο σκάνδαλο που πάει να περάσει στα ψιλά. Διευθύντρια της Pfizer παραδέχτηκε στην ακρόαση για τον Covid του ευρωκοινοβουλίου ότι «το εμβόλιο δεν δοκιμάστηκε ποτέ για την πρόληψη της μετάδοσης» και πως «το εμβολιαστείτε για να προστατέψετε τους άλλους» ήταν ψέμα. Την αποκάλυψη έκανε ο ευρωβουλευτής Ρομπ Ρος, από την Ολλανδία, που βγήκε δημόσια για να πει όσα άκουσε. 
 
Μια ομολογία σοκ, που είναι η απόδειξη πώς σκοπός της φαρμακευτικής δεν ήταν η προστασία, αλλά το χρήμα. Πώς σκοπός των κυβερνώντων, δεν ήταν επίσης η προστασία μας, αλλά η περαιτέρω καταστροφή των δημόσιων δομών υγείας και η εισαγωγή του μαζικού ελέγχου των πολιτών με ελευθεροκτόνα πάσα που νομοθετήθηκαν κιόλας για να μείνουν.