MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Πέμπτη 22 Ιουλίου 2021

Αναρχικοί κατά αντιεμβολιαστών: ''Δεν σας κάνει επαναστάτες ο κίνδυνος μόλυνσης του συντρόφου σας''

( John.k - είπαν οι "αναρχικοί" και πήραν το μέρος της κυβέρνησης και των ΜΑΤ. Όλοι πια γνωρίζουν πως πρόκειται για ομάδες πρακτόρων ξένων κρατών (Αγγλία , Γερμανία , Τουρκία ), ανθρώπων της ΕΥΠ και της αστυνομίας, που δουλειά τους είναι η υπονόμευση κάθε αντίδρασης των πολιτών, που πάει κόντρα στην κυβέρνηση. 
 
Εκ του αποτελέσματος κρίνοντας, είναι εξαφανισμένοι όταν πρόκειται για το συμφέρον των πολιτών , και είναι παρών όταν η κυβέρνηση θέλει να περάσει αντισυνταγματικά/αντιλαϊκά μέτρα, και ο κόσμος διαμαρτύρεται ώστε να διαλύσουν με επεισόδια τις διαμαρτυρίες. 
 
Κοντολογίς είναι απατεώνες και εξυπηρετούν τα συμφέροντα της κυβέρνησης και των ξένων πατρόνων τους. )

Θεωρούν δικό τους προνόμιο την επανάσταση! - "Είμαστε κατά του κράτους, αλλά όχι κατά των συνανθρώπων μας" διατείνονται

Την πλέον αλγεινή εντύπωση προκάλεσε η χθεσινή επίθεση αναρχικών κατά αντιεμβολιαστών στην Αθήνα κατά το συλλαλητήριο που διοργανώθηκε.

Οι αναρχικοί μάλιστα θέλησαν να δικαιολογήσουν και την στάση τους και με ένα “μανιφέστο¨σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου κατακρίνουν με σφοδρότητα τους αντιεμβολιαστές.

Αρχικά διευκρινίζουν πως υπερασπίζονται το δικαίωμα του κάθε ανθρώπου να αποφασίζει ο ίδιος για το σώμα του. “Είμαστε κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού και της τιμωρίας όσων δε τον δέχονται για τους δικούς τους προσωπικούς λόγους, λόγω φόβου ή αβεβαιότητας σε κάτι καινούριο, ενδεχομένως. Είμαστε κατά της υποχρεωτικότητας, ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι η άρνηση ορισμένων είναι εις βάρος της υγείας των υπολοίπων” αναφέρουν αρχικά.

Κατόπιν όμως κάνουν τον διαχωρισμό: “Βλέπουμε όμως, ότι η στάση μας αυτή δε γίνεται κατανοητή από μια μεγάλη ομάδα ατόμων του αντιεμβολιαστικού κινήματος, των αρνητών, των αυτόνομων, των πάσης φύσεως ατομικοτήτων που διακηρύσσουν ότι δεχόμενοι τα μέτρα προστασίας και δεχόμενοι να εμβολιαστούμε υπηρετούμε το σύστημα και το κράτος, το οποίο είναι άλλωστε και ο αιώνιος δυνάστης.

Εδώ υφίσταται ένας παράλογος συλλογισμός, καθώς, ναι, οι αναρχικοί είμαστε κατά του κράτους, αλλά όχι κατά των συνανθρώπων μας. Αν πιστεύουν ότι η άρνηση της αναγκαιότητας των μέτρων προστασίας ή του εμβολιασμού θα τους φέρει πιο κοντά στο να ρίξουν το κράτος είναι γελασμένοι. Αν πιστεύουν ότι θέτοντας σε κίνδυνο μόλυνσης τους συντρόφους τους, τον κάθε άνθρωπο, τον διπλανό τους, θα τους κάνει επαναστάτες τότε σε καμία περίπτωση δε βοηθούν προς αυτή την κατεύθυνση. Αν πιστεύουν ότι διχάζοντας το λαό που θέλει να επαναστατήσει θα επιτύχουν την επανάσταση απέναντι στο κράτος τότε και πάλι, κάνουν λάθος”.


Τέλος κάνουν λόγο για “ψευδοεπαναστάτες και ποικίλα καλυμμένα συμφέροντα υπό το μανδύα της επανάστασης, ατομικοτήτων που, με το πρόσχημα του ανθρωπισμού και της ελευθερίας, καλλιεργούν μίσος, οργή, παραπλάνηση και διχασμό”.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου