MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τρίτη 18 Μαΐου 2021

Η «Ποιοτική» Επιτήρηση και τα αντικρουόμενα στοιχεία Μελών της Επιτροπής, ΕΟΔΥ

Η εκπομπή στον 98.4 με τον Γιώργο Σαχίνη, ανέλυσε διεξοδικά, την προβληματική της αναγόρευσης από της Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Υγείας, αλλά και Υπουργούς, σε «ποιοτική» επιτήρηση, με την χρήση στρατηγικά πλέον του αυτοδιαγνωστικού τεστ. 
 
Ακόμη χειρότερα που παρέθεσε με αριθμούς και στοιχεία την μεγάλη αντίφαση και ανακολουθία δεδομένων, έτσι όπως εκφέρονται σε δημόσιες ανακοινώσεις από τους Ειδικούς της Επιτροπής που δεν φαίνεται για το ίδια μέθοδο να συμφωνούν στους αριθμούς ακόμη και στην ίδια ενημέρωση μεταξύ τους, αλλά και με τα στοιχεία του ΕΟΔΥ, οποίος ομοίως εμφανίζεται να χρησιμοποιεί δεδομένα , για το ίδιο ζήτημα λες και έχει δύο διαφορετικές βάσεις που δίνουν διαφορετικά αποτελέσματα . 
 
Όλα αυτά, αν δεν διευκρινιστούν , σημειώνεται ότι δημιουργούν λάθος υπολογισμούς για την πανδημία και μάλιστα όσο προστίθενται στοιχεία με αυτό τον τρόπο το πρόβλημα αυξάνει εκθετικά . Για πιο αναλυτικό υπολογισμό όσων εκτίθενται, ακολουθεί στα site www.neakriti.gr & www.radio984.gr η απομαγνητοφώνηση του με τα σχετικά αντιφατικά στοιχεία , όπως προκύπτουν από τις επίσημες ενημερώσεις.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου