MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021

Τέλος ο υποχρεωτικός εμβολιασμός υγειονομικών σε όλες τις ΗΠΑ-όπου υφίσταται με δικαστική απόφαση.. Παράνομος ο Biden!!!!

Τέλος ο υποχρεωτικός εμβολιασμός υγειονομικών σε όλες τις ΗΠΑ-όπου υφίσταται με δικαστική απόφαση.. Παράνομος ο Biden!!!!


Ο Ομοσπονδιακός δικαστής μπλοκάρει τον υποχρεωτικό εμβολιασμό COVID-19 για υγειονομικούς σε όλες τις Η.Π.Α. σύμφωνα με το Reuters

30 Νοεμβρίου Ένας Aμερικανός δικαστής μπλόκαρε 30 Νοεμβρίου την Τρίτη τον υποχρεωτικό εμβολιασμό κατά του COVID-19 της κυβέρνησης Μπάιντεν για τους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας και εφάρμοσε την απόφαση σε εθνικό επίπεδο όπου η εντολή εξακολουθούσε να ισχύει, σύμφωνα με δικαστική απόφαση.

Την ίδια ώρα που στις ΗΠΑ βγαίνει παράνομος ως και ο υποχρεωτικός εμβολιασμός υγειονομικών στην Ελλάδα νομοθετούν κάτι που δεν υπάρχει πουθενά στον κόσμο υποχρεωτικό εμβολιασμό για covid19 με βάση ηλικιακά κριτήρια.

Πηγή : dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου