MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019

Θεσσαλονίκη: Σοβαρά επεισόδια λίγο πριν την ομιλία του ΠτΔ Π.Παυλόπουλου: «Πρόδωσες την Μακεδονία»

( John.k : Ο πρόεδρος της "Δημοκρατίας" Π. Παυλόπουλος , θα πρέπει να μας απαντήσει , σε ποια δημοκρατία αναφέρεται ... σε αυτή που η πλειοψηφία του λαού είναι αντίθετη με τις  δράσεις της κυβέρνησης ; Επίσης θα πρέπει να μας πει , ποια συμφέροντα εξυπηρετούν αυτός και η κυβέρνηση , γιατί αυτά της πλειοψηφίας του Ελληνικού λαου ΔΕΝ τα εξυπηρετούν !! ) 

Σοβαρά επεισόδια έχουν ξεσπάσει λίγο μετά τις 18.00 το απόγευμα, κοντά στο Μέγαρο Μουσικής στη Θεσσαλονίκη, ανάμεσα σε πολίτες που διαμαρτύρονται κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου για την υπογραφή του διατάγματος επικύρωσης της εκχώρησης της Μακεδονίας και ειδικών κυβερνητικών δυνάμεων ασφαλείας.

Σε λίγη ώρα είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει εκδήλωση για την Ημέρα μνήμης των Εβραίων θυμάτων του Ολοκαυτώματος, παρουσία του προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου.

Η ομάδα των διαδηλωτών απωθήθηκε από τη Αστυνομία με χρήση χημικών. Ο κόσμος παραμένει στο σημείο και συνεχίζει να φωνάζει συνθήματα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου