MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Δευτέρα 5 Ιουλίου 2021

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ…;;;

( John.k - Στο τέλος - τέλος εμείς οι Έλληνες , πάντα μόνοι μας ήμασταν στα δύσκολα  … όλοι αυτοί που εκπροσωπούσαν ξένα συμφέροντα, και αυτοκρατορίες …. των Γερμανών , των Άγγλων, των Τούρκων και των μπολσεβίκων, πάντα θέλαν τον Έλληνα να είναι ή σκλάβος τους ή νεκρός …. Ένα κόμμα είναι όλοι ..... )
 
Που είναι οι αριστεροί ανθρωπιστές;

Που είναι το ΚΚΕ,ο Συριζα,το Κεερφα η Ανταρσύα κτλ να μιλήσουν,να αντιδράσουν να ξεσηκωθούν και να βγάλουν τον κόσμο στους δρόμους για όλη αυτή τη δυστοπία που ζούμε.

Που είναι λοιπόν οι και καλά αριστεροί ανθρωπιστές να αντιδράσουν μαζικά για την παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων της πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού που δεν επιθυμεί να εμβολολιαστεί με ένα πειραματικό εμβόλιο.

Που είναι να αντιδράσουν για την δικτατορία Μητσοτάκη που διαχωρίζει φασιστικά τους Έλληνες πολίτες σε πολίτες Α και Β κατηγορίας και που θέλει να αποκλείσει εντελώς ρατσιστικά τους ανεμβολίαστους από την κοινωνική ζωή.

Που ήταν οι αριστεροί όταν στην Ελλάδα η υγειονομική δικτατορία Μητσοτάκη επέβαλε το πιο σκληρό και πιο παρατεταμένο lockdown στην Ευρώπη και εξαιτίας αυτού η ήδη διαλυμένη Ελληνική οικονομία καταστράφηκε τελείως με εκατοντάδες επιχειρήσεις να βάζουν λουκέτο και χιλιάδες νέους να προστίθονται στα ήδη τεράστια ποσοστά ανεργίας.

Που ήταν όλοι αυτοί για τις υποχρεωτικότητες τις μάσκες και τον αυταρχισμό αυτής της κυβέρνησης,και που είναι τώρα για όλες τις απειλές που δέχονται οι ανεμβολίαστοι από την ίδια την κυβέρνηση και από εργοδότες και επιχειρήσεις όπως καταγγέλεται σε όλη την Ελλάδα για να κάνουν το πειραματικό εμβόλιο.

Που είναι λοιπόν όλοι αυτοί οι αριστεροί ανθρωπιστές για όλες αυτές τις παραβιάσεις θεμελιωδών ανθρωπίνων συνταγματικών δικαιωμάτων και ελευθεριών.

Η όλη αντιφασιστική τους δράση άρχιζε και τελείωνε μάλλον στην χρυσή αυγή,για την φασιστική οργάνωση του Μητσοτάκη κουβέντα 1,5 χρόνο τώρα.

Μάλιστα πολλοί από αυτούς τους επαναστάτες αριστερούς ήταν από τους πρώτους που έτρεξαν να κάνουν τα πειραματικά εμβόλια(Κουτσούμπας) 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου