MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021

Τράγκας: Έρχεται το υγειονομικό και πολιτικό Βατερλό του Μητσοτάκη

Θέλησε να εμφανιστεί ως προστάτης της υγείας του Ελληνικού λαού και αποκαλύπτεται πλέον ότι από άγνοια, επιπολαιότητα και πολιτική ιδιοτέλεια εξελίσσεται σε εγκληματικά υπεύθυνο απέναντι στην υγεία εκατομμυρίων Ελλήνων.


Γιώργος Τράγκας

Το ίδιο και η «περίφημοι» δημοσιογράφοι των πανελλαδικών καναλιών που τον υμνούν από το πρωί έως το βράδυ. Επίσης αποκαλύπτεται ότι αυτός και η παρέα των λοιμωξιολόγων έπαιξαν διάφορα παιχνίδια σε βάρος του Ελληνικού λαού με τις πολυεθνικές των φαρμάκων και με το Πεκίνο, προβαίνοντας σε πλήρη αποσιώπηση των ευθυνών τα Κίνας και σε απαράδεκτη και εγκληματική προώθηση πειραματικών εμβολίων.

Την ίδια ώρα μάλιστα που ο κ. Μητσοτάκης, ο κ. Κικίλιας και άλλοι αρνήθηκαν επίμονα να αγοράσουν τα μονοκλωνικά αντισώματα. Μισό εκατομμύριο Έλληνες που έκαναν την πρώτη δόση του εμβολίου της Astra Zeneca, που εκβιάστηκαν και απειλήθηκαν από κυβερνητικά στελέχη και επώνυμους δημοσιογράφους, προκειμένου να κάνουν το εμβόλιο τώρα είναι μετέωροι και δεν γνωρίζουν τι να κάνουν αφού μάλιστα ακούνε από επιστημονικά χείλη ότι δεν έχει μελετηθεί τι μπορεί να συμβεί αν κάνουν εμβόλιο άλλης εταιρείας. Επίσης, εκατομμύρια Έλληνες ακούνε ότι στις ΗΠΑ αυξάνονται και πληθύνονται τα κρούσματα καρδιοπαθειών, μυοκαρδίτιδων και περικαρδίτιδων, γεγονός που επιβεβαιώνει τους επιστήμονες που έκρουαν τον κώδωνα του κινδύνου λέγοντας ότι είναι πειραματικά εμβόλια με ανολοκλήρωτη την Τρίτη φάση δοκιμών.

Όλος ο κόσμος μιλάει πλέον για τις ευθύνες του Πεκίνου εκτός από τον ΣΚΑΪ, εκτός από τα πανελλαδικά Μέσα Ενημέρωσης, εκτός από τους εφοπλιστές που ενισχύονται από τα οικονομικά προγράμματα της Κίνας. Ο Μητσοτάκης, τούτο είναι εντοπισμένο από διάφορες πηγές σε διάφορες χώρες, έχει παίξει ένα πολύ ύποπτο παιχνίδι φιλικών σχέσεων με την Κίνα και τώρα προσπαθεί να τα γυρίσει. Παντού ανοίγουν οι χώρες και τερματίζουν την πανδημία. Μόνο στην Ελλάδα η κυβέρνηση φοβάται την εκλογική συντριβή από το υγειονομικό Βατερλό και τα παρασκηνιακά παιχνίδια της
 
Πηγή :  http://www.freepen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου