MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Κυριακή 30 Απριλίου 2023

Ανατριχιαστική αποκάλυψη: Βιολογικό όπλο ο Covid, χρησιμοποιήθηκε ως τεστ για να γίνει... παράδειγμα, επιφέροντας την μεγαλύτερη γενοκτονία στην ιστορία

Πρέπει να υπάρξει λογοδοσία και μαζί πρέπει να υπάρξει δικαιοσύνη για όσους τραυματίστηκαν ανεπανόρθωτα από τις παρενέργειες και τους νεκρούς: ένα αίτημα με όλο και περισσότερους οπαδούς στον κόσμο 
 
Οι επίσημοι (και αμείλικτοι) αριθμοί από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) δείχνουν ότι σχεδόν 1 δισεκατομμύριο άνθρωποι βρέθηκαν «θετικοί» στον κορωνοϊό (Covid-19) από την έναρξη της «πανδημίας» και σχεδόν 7 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν πεθάνει, γεγονός που καθιστά τον Covid και τα «εμβόλια» που δημιουργήθηκαν για την «καταπολέμησή» του, την χειρότερη πράξη γενοκτονίας που έχει διαπραχθεί ποτέ στην ιστορία του κόσμου!

Δεδομένου ότι η επίπτωση από τον Covid και το πρόγραμμα Operation Warp Speed ​​«εμβόλιο» είναι ακόμη σε εξέλιξη, τα τελικά στοιχεία δεν έχουν ακόμη καταγραφεί σε πίνακα. 

Υπάρχει επίσης, ακόμη, το πρόβλημα του ποιος κάνει την καταμέτρηση, καθώς οι επίσημες κυβερνητικές πηγές, συμπεριλαμβανομένου του ΠΟΥ, φαίνεται να αποφεύγουν τους θανάτους που προκαλούνται από τα εμβόλια, ενώ καταχωρούν ένα μεγάλο μέρος των υπολοίπων θανάτων στον «covid».

Η αλήθεια ωστόσο όσο απομακρυνόμαστε από το γεγονός, φαίνεται καλύτερα: ήταν οι πολιτικές που επέβαλαν οι κυβερνήσεις για τον Covid που ευθύνονται σε μεγάλο βαθμό για όλο τον πόνο και την ταλαιπωρία που προέκυψε από την πανδημία.
 
Αν τα ΜΜΕ, οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι και οι εταιρείες είχαν αρνηθεί να συμμετάσχουν στη παρωδία, πόσοι πλέον νεκροί θα ήταν ακόμα μαζί μας;

Σύμφωνα με τον Δρ. Robert Malone, MD, πολλοί από τους θανάτους που ενοχοποιούνται για τον «covid» προκλήθηκαν από τα lockdown, τα οποία οδήγησαν πολλούς σε μια σπείρα θανάτου από κατάχρηση αλκοόλ και ναρκωτικών - και σε ορισμένες περιπτώσεις στην αυτοκτονία.
 
Στη συνέχεια, υπήρξε η στέρηση της ιατρικής πρόσβασης, η οποία άφησε πολλούς άρρωστους χωρίς θεραπευτικές επιλογές έως ότου «περάσει η μπόρα» γεγονός που ανέβασε την μοιραία κατάληξη για ασθενείς με ανίατες νόσους όπως ο καρκίνος.

Ο Covid και τα εμβόλια «σχεδιάστηκαν» μάλλον για να... σκοτώνουν μαζικά

Μια γρήγορη ματιά στις μεγαλύτερες καταστροφές και γενοκτονίες που έχουν συμβεί ποτέ σε όλη την ιστορία δείχνει ότι οι περισσότερες, αν όχι όλες, είναι ωχρές σε σύγκριση με ό,τι πέτυχε η ψυχολογική επιχείρηση του Covid όσον αφορά τη μαζική μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού υπό το πρόσχημα της προστασίας της «δημόσιας υγείας».

Η μεγαλύτερη φυσική καταστροφή, εξαιρουμένης της πείνας, που συνέβη τον 20ο αιώνα ήταν οι πλημμύρες του κινεζικού ποταμού Γιανγκτσέ το 1932, οι οποίες σκότωσαν περίπου 3,7 εκατομμύρια ανθρώπους τόσο άμεσα από πλημμύρες όσο και έμμεσα λόγω κακής υγιεινής και ασθενειών.

«Το 1958, η πλημμύρα του κινεζικού κίτρινου ποταμού σκότωσε περίπου ένα εκατομμύριο ανθρώπους, αν και οι εκτιμήσεις ποικίλλουν πολύ», γράφει ο Malone. 

«Άλλες πλημμύρες, κυκλώνες, σεισμοί σκότωσαν αμέτρητους ανθρώπους. 

Κανένας όμως δεν το έκανε με τόση καταστροφική ένταση στην ανθρώπινη ζωή όπως έγινε από τον ιό SARS-CoV-2-WIV».

«Αλλά γνωρίζουμε επίσης ότι αυτή δεν ήταν μια φυσική καταστροφή, ήταν καταστροφή έγινε από τον άνθρωπο».

Ξεκάθαρα βιολογικό όπλο ο Covid, χρησιμοποιήθηκε ως... τεστ για να χρησιμεύσει ως... παράδειγμα

Κατά την άποψη του Malone, με βάση τον επίσημο κατάλογο των μαζικών γενοκτονιών που παρατίθεται στη Wikipedia, δεν υπήρξαν άλλες μεμονωμένες ανθρώπινες θηριωδίες κατά τη διάρκεια της ιστορίας που να «προσέγγιζαν» τον αριθμό των θανάτων που προέκυψαν από αυτό που ο ίδιος αποκαλεί «κρίση του COVID».

«Πώς το «ξέρουμε αυτό;»», γράφει.

«"Επειδή έχουμε τις αποδείξεις χάρη στο Judicial Watch, καθώς και τις έρευνες του Κογκρέσου - ακόμα σε εξέλιξη» όσον αφορά στις ΗΠΑ και τις παγκόσμιες καταγραφές.

"Μόλις αυτή την εβδομάδα, το Judicial Watch έλαβε 552 σελίδες τεκμηρίωσης από το Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών (HHS) που δείχνουν αρχικές αιτήσεις επιχορήγησης, βιοσκίτσα, προϋπολογισμούς και ετήσιες εκθέσεις προς τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας (NIH) από την EcoHealth Alliance. 

Αυτά τα έγγραφα περιγράφουν τους συγκεκριμένους στόχους του covid, οι οποίοι περιελάμβαναν τη σκόπιμη δημιουργία «μεταλλαγμένων» ιών με βάση το SARS και το MERS «για την καλύτερη πρόβλεψη της ικανότητας των CoV μας [κορωνοϊών] να μολύνουν ανθρώπους».

Σχεδιάστηκε για να ακούγεται καλοπροαίρετο, αλλά η αλήθεια του θέματος είναι ότι ο Covid είναι ένα βιολογικό όπλο, ακριβώς όπως τα λεγόμενα «εμβόλια», τα οποία και τα δύο σχεδιάστηκαν για να σκοτώνουν μαζικά.

«Αυτή η έρευνα πρέπει να σταματήσει τώρα», λέει ο Malone για τέτοια έργα. 

«Το Κογκρέσο πρέπει να σταματήσει αμέσως τη χρηματοδότηση. 
 
Πρέπει να υπάρξει λογοδοσία και μαζί πρέπει να υπάρξει δικαιοσύνη για όσους τραυματίστηκαν ανεπανόρθωτα από τις παρενέργειες και τους νεκρούς».

Το ίδιο ισχύει για όλους τους λαούς, όμως αυτό είναι ένα άλλο μεγάλο κεφάλαιο, δεδομένου ότι το παιχνίδι φαίνεται καλά «στημένο» εξ'αρχής από τις φαρμακευτικές, με τη συναίνεση των κυβερνήσεων και έχει να κάνει με την ευθύνη και τις όποιες αποζημιώσεις μπορεί να προκύψουν ως αιτιάσεις: δεν φέρουν ευθύνη για ένα εμβόλιο που ούτε προστάστευσε, ενώ επιφέρει παρενέργειες... ζωής!

Όμως οι ιθύνοντες είχαν ένα μεγάλο όπλο στα χέρια τους: τον ψυχολογικό πόλεμο!

Οι κρατικοί φορείς με αφορμή την πανδημία, επιδίδονται στον ψυχολογικό πόλεμο του νου, προσπαθώντας να διαμορφώσουν τον τρόπο σκέψης των ανθρώπων και να εξαφανίσουν κάθε τεκμηριωμένη άποψη που εναντιώνεται στο βασικό αφήγημα. Και αυτό συνέβη τα τελευταία χρόνια.

Γιατροί από υπέρμαχοι... πολέμιοι των εμβολίων

Γιατροί και επιστήμονες συγκεντρώθηκαν στη Στοκχόλμη της Σουηδίας σε ένα συνέδριο με θέμα «Μαθήματα και Συνέπειες Στρατηγικών για την Πανδημία» στις 21 και 22 Ιανουαρίου 2023.

Ο σκοπός του συνεδρίου ήταν να αναλυθούν τα διδάγματα και οι συνέπειες που βασίζονται στη διαχείριση της πανδημίας του κορωνοϊού από μια ευρύτερη προοπτική.

Αρκετοί εξέχοντες γιατροί, παθολόγοι και ιατροί ερευνητές από εννέα χώρες, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών, του Ηνωμένου Βασιλείου και πολλών ευρωπαϊκών χωρών, έδωσαν διαλέξεις για την πανδημία και το εμβόλιο covid-19 από διαφορετικές οπτικές γωνίες, όπως και αποτελέσματα των ερευνών τους.

Στους ειδικούς περιλαμβάνονταν ο Dr Aseem Malhotra, o Dr. Robert Malone, o Dr. Pierre Kory, η Dr. Jessica Rose, ο Dr. Geert Vanden Bossche, ο Dr. Ryan Cole, ο Dr. Richard Urso και πολλοί άλλοι

Σημαντικό είναι πως είναι μεγάλος
ο αριθμός των γιατρών που βλέπουν την σκοπιμότητα πίσω από την θηριωδία των εμβολίων Covid και από υποστηρικτές, έχουν γίνει πολέμιοι των εμβολίων
 
Tελευταία, ο διάσημος στις ΗΠΑ και τη Μεγάλη Βρετανία καρδιολόγος Aseem Malhotra έχει μετατραπεί από έναν γιατρό – υπέρμαχο των εμβολίων Covid σε μία από τις πιο εξέχουσες φωνές εναντίον τους. 

Σε συνέντευξή του στο GBNews, ο Dr. Malhotra εξήγησε από την οπτική του ειδικού γιατί τα εμβόλια Covid δεν θα έπρεπε ποτέ να είχαν χορηγηθεί σε ανθρώπους. 

«Σε όλη μου την καριέρα στην ιατρική, σε όλη την ακαδημαϊκή δουλειά που έχω κάνει εξετάζοντας όλους τους διαφορετικούς τομείς της ιατρικής, ειδικά που σχετίζονται με τις καρδιαγγειακές παθήσεις, δεν έχω δει ποτέ τόσο υψηλά, συντριπτικά επικίνδυνα στοιχεία και τόσο μεγάλη αναποτελεσματικότητα», σημείωσε. 

Τα στοιχεία για την επικινδυνότητα των εμβολίων είναι συντριπτικά, σχολιάζει ο ιστότοπος Noqreport, ωστόσο υπάρχουν ακόμα πολίτες που σπεύδουν να λάβουν ενισχυτικές δόσεις και αυτό γιατί, σύμφωνα με τον Malhotra, έκαναν την  καλύτερη δουλειά η προπαγάνδα και η άγνοια.

Όμως υπάρχει και ένας άλλος παράγοντας: η ψύχωση «Αυταπάτη του οφέλους» που έχει ωθήσει πολλούς ανθρώπους να αγνοήσουν εσκεμμένα τα αποδεικτικά στοιχεία κατά του «ασφαλούς και αποτελεσματικού» φαρμάκου για να δικαιολογήσουν τις λανθασμένες τους αποφάσεις. 

Ο ίδιος στις αρχές της πανδημίας, έλαβε μάλιστα δύο δόσεις του εμβολίου Pfizer και πήγε στο Good Morning Britain για να βοηθήσει στην αντιμετώπιση της διστακτικότητας για τα εμβόλια.
 
Μοιράστηκε τις λίγες πληροφορίες που είχε εκείνη την εποχή, οι οποίες αργότερα έμαθε ότι ήταν λάθος.

Όμως τώρα, έχει δεσμευτεί ότι συντριπτικά στοιχεία που θα παρουσιαστούν στο δικαστήριο θα αποδείξουν πως τα εν λόγω εμβόλια είναι επικίνδυνα και αναποτελεσματικά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου