MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Δευτέρα 2 Αυγούστου 2021

Κων. Γρίβας: Οι Γάλλοι είναι οι μόνοι που μας δίνουν όπλα μεγάλης εμβέλειας & πολύ υψηλών επιδόσεων.

Στην εκπομπή του Alert TV, “Αυτή είναι η λύση” και στον Βαγγέλη Φανίδη, μίλησε ο καθηγητής Γεωπολιτικής στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων και διδάσκων Γεωγραφία της Ασφάλειας στην ευρύτερη Μέση Ανατολή στο Τμήμα Τουρκικών και Σύγχρονων Ασιατικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών, Κωνσταντίνος Γρίβας.


Ο κ. Γρίβας είπε για μία ακόμη φορά ότι η Τουρκία διεξάγει εναντίον της Ελλάδας και της Κύπρου μία ολοκληρωτικού τύπου επίθεση και ότι εδώ και καιρό βρισκόμαστε σε μία πολεμική αντιπαράθεση με την Τουρκία.

Συνέχισε λέγοντας ότι είναι υπερβολικοί οι φόβοι ότι τα Rafale του Κατάρ θα αποτελέσουν κομμάτι του Τουρκικού οπλοστασίου και επεσήμανε ότι οι Γάλλοι είναι οι μόνοι αυτή τη στιγμή που μας δίνουν όπλα μεγάλης εμβέλειας και συστήματα αεράμυνας πολύ υψηλών επιδόσεων.

Είπε τέλος, ότι υπάρχουν έτοιμα Ελληνικά οπλικά συστήματα που μπορούν μέσα σε ένα με δύο χρόνια να αλλάξουν τη γεωγραφία ισχύος. 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου