MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Να ξέρεις οι μέρες σου είναι μετρημένες...

Ρεσιτάλ ιταμότητας και αυθάδειας έδωσε ο απίθανος πρωθυπουργός στην ομιλία του στο Εμπορικό Επιμελητήριου. Η κυνική του ομολογία ότι αδίκησε τον Ελληνικό λαό άφησε άναυδους και έκπληκτους όλους τους σκεπτόμενους Έλληνες ακόμα και τους φίλους του. 

Μας δήλωσε ότι κατάφορα αδίκησε τους Έλληνες πολίτες και πως τώρα ήρθε η ώρα να αποκαταστήσει.

Δηλαδή Κύριε Σαμαρά θα επαναφέρεις πίσω τους 300.000 περίπου χιλιάδες Ελληνόπουλα που μετανάστευσαν, την αφρόκρεμα της Ελληνικής κοινωνίας στην πατρίδα?


Θα επαναφέρεις τις χαμένες περιουσίες του κράτους που ξεπούλησες στους φίλους σου τους αποκαλούμενους επενδυτές?( μεταξύ μας πρόκειται για συστηματικούς λαθρέμπορους και καταχραστές της δημόσιας περιουσίας, κοινώς λαμόγια)

Θα επαναφέρεις τα χιλιάδες λουκέτα της αγοράς, που η άφρονα πολιτική σου προκάλεσε?

Και τέλος θα επαναφέρεις στη ζωή τους 4000 και συμπατριώτες μας που τους οδήγησες στην αυτοκτονία?

Αν είχες το πολιτικό ανάστημα ενός σοβαρού και τίμιου πολιτικού ύστερα από αυτή την ομολογία έπρεπε να παραιτηθείς .

Με τις διώξεις που ασκείς εναντίον των πολιτών και των πολιτικών σου αντιπάλων οι οποίοι δεν συμφωνούν με την πολιτική σου, να ξέρεις οι μέρες σου είναι μετρημένες.

Πηγή : triklopodia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου